... všetko o BMW ...
voMacK napísal:neviem co ako si jazdil, ale mam na E60 odjazdene 40tis km, na F10 uz cez 60tis km, tak si myslim, ze to mozem celkom dobre porovnat a jazdne vlastnosti ma f10 omnoho lepsie ako E60.
Co sa tyka posilovaca - x-drive ma klasicky hydro a RWD ma elektricky.
Pokial nechces mat zabity pocit z riadenia kup si RWD [x-drive je imho zbytocnost] a nekupuj si integral active steering, lebo to je to, co najviac izoluje podvozok od volantu. [hoc je s tym auto je citelne obratnejsie]
RFT samozrejme treba poslat do prec..o tom ziadna...
Co sa tyka komfortu tak tam nie je o com...ziadna Bangle-ovina ti ho neposkytne tak ako nadupana F10.[jazdil som na napratanej E66, takze viem o com splietam]
Proste je to ina generacia aut a je to kurefsky citit. Uz len kvoli tej vybave. Pozri si, co sa montovalo do E60/61, ci E65/66 a mas jasno.. :)
keby ta nieco zaujimalo este tak pis :)
voMacK napísal:neviem no..ja som jazdil aj F10 535dX [ale len chvilu] a tam mi nejako necitlive riadenie nevadilo..resp som nemal ten pocit...
ono pozri - 5er je v provm rade o komforte. Kazda F10 r6 vahou atakuje bezmala dve tony, cize tam musis pocitat, ze na santenie to nie...hoc v priamke su tie auta velmi slusne...casy z 0 na 100 za 6s su velmi prijemne.
Co sa tyka 535i - moc neodporucam. Celkovo plati, ze do F10//11 radsej chrocht.
N55 je relativne problematicky motor a je sparovany s automatom GA8Hp45z a ten sa zvykne viac kurvit ako GA8HP70Z kt. sa montuje do R6 chrochtov...
tot v skratke.. :)
RACERMAN napísal:chlapi ked uz o tom piste mohli by ste porovnat automat v E60 a v F10, reakcia, rychlost radenia, podradovania, atd...ake otacky toci F10 napriklad pri 150tke v 530d...pri akej rychlosti tam radi 8ku ?
futy napísal:Nazdar, keď už to tu porovnávate a benzíny sú KO (teda poruchovejšie) a môj ročný nájazd ako súkromníka je cca 20t/r a do práce mám tak cca 2km +jazdy po meste, tak mám sa obrátiť na kachleInak servis kde chodím s OOOO mi tiež odporúčal pri Audi v pohode 3,0TDi údajne problémy oproti TFSi menšie. Tak v tých D-éčkach je aj viacej ponúk, aj keď neviem, lebo všetko samé dovozy. Čo nikto solídny čo to odjazdil od nova to ešte nezačal predávať. Zatiaľ sa len rozbehujem, lebo TFSi fachčí otlaky ma netlačia, ale raz