... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
stenli167
Autor témy
Auto: BMW E60 525i
Kraj: Košický

motor nema vykon trojkuje pri zosliapnuty stiela do filtra

Nedeľa, 17. Augusta 2008, 13:54

Poradte mi prosim mam E46 316 1800cm rv99 problem s motorom ak nastartujem auto necham ho pobezat na sitic trojkuje nema pravidelny chod po 30 sekundach sa otacky ustalia na 700 pri rozbiehani za studena nemozem vytocit auto do vysich otacok hned ho zacne dusit a striela do filtra ak rozbieham auto pomalinky nezoslapnem prudko plynovy pedal ide v poriadku v aute bol meneny vzuchovy filter nove origos sviecky palivpovy filter ak je auto zohriate a idem rychlostou 90km/h a podradim do 4 auto nema vobec tah ide lenivo pri prudkom zosliapnuty striela do filtra aj samotne na volnobeh nevytoci motor do otacok pri prudkom zosliapnuty lebo zacne dusit a strielat a hned kelsnu otacky auto ide lenivo nema vobec tah nastavlo ma to tak som siel do Presova do bavarie na diagnostiku na podivanou ty 20rocny mechanici mi povedali ze treba prejst relatka popripade prekontrolovat elektriku diagnostikou mi zistili taky prd (nikdy viac bmw Presov) vraj vaha vzduchu co je snimac je ok.. riadiaca jednotka nefunguje ako ma a aj lambda sonda nejde dobre ako keby dostavalo chgudobnu zmes uz som uvazoval ci to nemozu byt kable na sviecky ale nezda sa mi hmmm neviem co to moze byt poradte mi moze to byt riadiaca jednotka ze je v prdely?
Kvalitné auto to je BMW

Užívateľov profilový obrázok
stenli167
Autor témy
Auto: BMW E60 525i
Kraj: Košický

Re: motor nema vykon trojkuje pri zosliapnuty stiela do fil

Utorok, 19. Augusta 2008, 12:44

Uz som prisiel na chybu odpojil som privod elektriny k vahe vzduchu a islo to super ale najlepsie ma potesilo ze som teraz zistil ze stacilo rozobrat to cidlo vahy vzduchu vo vnutry su take 3 drotiky na konci snimaca vycistil som to v technickom bendzine (usadilo sa na tom cierny povlak ) skusim poskladat a auto ide ako kvet super usetril som si minimalne 6000sk za novy snimac regulacie vzduchu super´ a v BMW v PO na to nevedeli prist a taka jednonucha chyba to bola ..... zbitocne som vyhodil peniaze na diagnostiku.... a este dobre ze tak lebo mi uz chceli menit bendzinove cerpadlo och moj boze to by som dopadol :oops: :roll:
Kvalitné auto to je BMW

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných