... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

greedy
Autor témy

E39 CD menic - pomoc

Sobota, 16. Augusta 2008, 18:55

Zdravim a prosim o pomoc, je mozne pripojit CD menic (original bmw, ktory mam v plane kupit) k radiu bmw business s kazetovym prehravacom?

Užívateľov profilový obrázok
bedo

Re: E39 CD menic - pomoc

Nedeľa, 17. Augusta 2008, 11:10

greedy napísal:
Zdravim a prosim o pomoc, je mozne pripojit CD menic (original bmw, ktory mam v plane kupit) k radiu bmw business s kazetovym prehravacom?

sorry za mierny OT, ale podla mna je to kusok k teme. Nechces dat radsej DICE + ipod? http://www.europeanautosource.com/produ ... ts_id=1625
Ja to tak mam, cenovo je to podobne ako kupit CD menic, akurat ze takto mam kusok vacsiu kapacitu...som s tym velmi spokojny. Ipod sa da kupit dost lacno na ebay-i, lebo moze byt aj s poskodenym displayom, resp. starou baterkou, DICE ipod neustale napaja...
e39 530d 01/2002
Obrázok

crumar
Auto: 528i
Kraj: Žilinský

Re: E39 CD menic - pomoc

Nedeľa, 17. Augusta 2008, 11:16

greedy napísal:

Ak to radio ma moznost pripojenia CD menica, tak bez problemov. Pokial nie, tak pouvazuj nad tym, co napisal bedo. Redukcne kable a interface su dost drahe.

greedy
Autor témy

Nedeľa, 17. Augusta 2008, 16:30

No to prave neviem ci to ma moznost pripojenia CD menica. bedovi dakujem za napad, pouvazujem aj o tejto moznosti, aj ked ten menic by som tam urcite chcel.

bedo

Nedeľa, 17. Augusta 2008, 22:12

greedy napísal:
No to prave neviem ci to ma moznost pripojenia CD menica. bedovi dakujem za napad, pouvazujem aj o tejto moznosti, aj ked ten menic by som tam urcite chcel.

no ja len tolko, ze ono ten dice silverline modul sa napaja na tie iste kable ako cd wechsler, takze bud jedno alebo druhe...alebo budes furt prehadzovat kable...Ja som kupil len dice za 150dolarov +35 eur ipod 4gb, a max. spokojnost, prave som absolvoval 850km a teda lepsie asi ako 6 cd....no ale zase to je na kazdom, co komu vyhovuje;)
e39 530d 01/2002

Obrázok

ianko

Pondelok, 18. Augusta 2008, 11:10

ako sa to da dostat na SR, mam aj VISA, poslu mi to? a spytam sa to mozem vsetko nechat v tom kastli kde je CD menic ..a ovladat to cez velku navi ano? dik

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Pondelok, 18. Augusta 2008, 17:35

bedo napísal:
no ja len tolko, ze ono ten dice silverline modul sa napaja na tie iste kable ako cd wechsler, takze bud jedno alebo druhe...alebo budes furt prehadzovat kable...Ja som kupil len dice za 150dolarov +35 eur ipod 4gb, a max. spokojnost, prave som absolvoval 850km a teda lepsie asi ako 6 cd....no ale zase to je na kazdom, co komu vyhovuje;)

Mozes hodit nejake foto toho DICE? Myslim ako to vyzera v aute, ako si to nainstaloval a nejaky popis? To sa pripaja cez aux alebo ako? Nechce sa mi nejako googlit na nete... Obzvlast ma zaujima ako to funguje s 16:9 bordmonitorom.

bedo

Pondelok, 18. Augusta 2008, 17:55

ianko napísal:
ako sa to da dostat na SR, mam aj VISA, poslu mi to? a spytam sa to mozem vsetko nechat v tom kastli kde je CD menic ..a ovladat to cez velku navi ano? dik

dostat sa to da normalne...postou;)) FedExom to posielaju. No takto, ja som si to objednal cez ich stranku, zaplatil cez paypal (mozno beru aj ine, neviem, vsak pozri stranku), doslo na SR, potom zavolali pani z FedExu,ze treba platit clo;))) Hodnota baliku bola 50dolarov a myslim,ze nad 30 sa plati clo...preto 1. treba znameho, niekde sa tu pisalo,ze tam niekto robi a snad by vedel tu zasielku vyradit z preclievania, 2. treba skusit napisat tym amikom, nech tam daju este nizsiu sumu ako 50dolarov.
Mna to totiz nejako nenapadlo,ze z USA budem platit clo..no ale nakoniec to bolo len 500sk.
JO, mozes to ovladat priamo z velkeho navi, aj z multi volantu. Len od toho nesmies cakat, ze je to take svizne, ako ked ovladas priamo ipod. Ale da sa...proste text sa neupdatuje uplne realtime, t.j. ked krutis pravym gomikom 50krat aby si otovoril 50ty album, tak ono to nestiha. Potom treba pockat...tu je kusok chujove, ze uz sa volba nepotvrdzuje stlacenim, ale hned zacne hrat..tj. ak dokrutis na album 45, chvilku pockas aby si videl text, on zacne hrat, ty zistis ze este chces 2-3 albumy potocit, tak potocis;)))) No nic, podla mna je to super, len aby si mal realne info, ze to nie je brutal rychle, ale ved zase ked pocuva clovek hudbu, tak asi pocuva...a nebeha po playliste ako divy....aspon ja nie;)
Jo, cele to je v kufri, no kabel je dostatocne dlhy aby si si ho natiahol napr. do spolujazdcovej priehradky, ten modul ma totiz 2 mody, da sa prepnut aj do takeho,ze to vies ovladat z ipodu...napr, ak mas spolujazdca, ktory sa chce hrat a vyberat pesnicky. Ja to mam osobne cele v kufri aj s ipodom.
e39 530d 01/2002

Obrázok

ianko

Pondelok, 18. Augusta 2008, 20:26

DAKUJEM

bedo

Pondelok, 18. Augusta 2008, 21:13

airbone napísal:
Mozes hodit nejake foto toho DICE? Myslim ako to vyzera v aute, ako si to nainstaloval a nejaky popis? To sa pripaja cez aux alebo ako? Nechce sa mi nejako googlit na nete... Obzvlast ma zaujima ako to funguje s 16:9 bordmonitorom.

No co ti budem pisat...tu si kukni:
http://www.youtube.com/watch?v=FDfEjp5N ... re=related
a
http://www.bavariansoundwerks.com/produ ... t-by-DICE/
Na tej stranke je aj manual, tak si stiahni a precitaj, ak chces. Instalacia je jednoducha...vybrat 2kable z wechslera(alebo si ich najst volne lezat v kufri-moj pripad), a strcit ich do dice modulu. Na druhu stranu pichnut kabel, ktoreho zas opacny koniec sa pripoji na ipod. Kable su sucastou balenia. Jo, inac ma to aj aux vstup, keby si chcel pripojit iny mp3 player..ale s tym,ze to uz neovladas cez interface, ale na mp3 playeri. No co este k tomu 16:9...takto asi, moje skusenosti, neviem,ci zavisi aj od ipodu, ja mam ipod nano 4gb, cez ebay kupeny. Vsetko riesis cez tie gombiky 1-6. Problem, co je u mna - v cisle 6 si nastavis(u mna je to konkretne 6-6, alebo 6-7, cize "cd 6, song 6/7") kde sa ma zobrazovat text z ipodu, ja som si dal 16:9 monitor, len teraz sa to bije z ostatnym, t.j. ked prepnem na navi napr, secko ok, hra, vidim navi;))))) Ale ked potom chcem pomenit playlist alebo album, tak nevie, resp. uz nepreklada text, vidim len CD1-1..CD2-3,....tak vtedy opat zadam CD6-6, nabehne text a pokracujem cd 2 - vyber playlistu, cd3 vyber artist, popripade cd4-vyber album...Samo, ze ked uz naviguje navigacia, tak medzi pesnickami sa presuvat viem..len uz nemam nazvy;(((
tolko asi, viac uz ma nenapada...ked tak daj otazky;)
e39 530d 01/2002

Obrázok

airbone

Utorok, 19. Augusta 2008, 13:30

Vyzera to celkom good.
Mal si dat vediet skor s tym fedexom, svagor tam robi. Ked budes este daco objednavat cez fedex, ozvi sa a nemusis nic preclievat.
Kolko to teda vyslo dokopy?
Tie linky pokukam az z domu, lebo ten komp co mam tu v praci to je hrozna sunka a trvalo by to dlho....

WhiteE39
Kraj: Bratislavský

Utorok, 19. Augusta 2008, 15:28

Myslite ze to spolupracuje aj s iPhone, resp. iPhone 3G??
E39 - 525 tds

Obrázok http://www.epro.sk

bedo

Utorok, 19. Augusta 2008, 17:23

WhiteE39 napísal:
Myslite ze to spolupracuje aj s iPhone, resp. iPhone 3G??

ak chces, mozeme skusit, ked budem v ba...inac na tej stranke je iphone vylistovany ako podporovany...

airbone napísal:
Vyzera to celkom good.
Mal si dat vediet skor s tym fedexom, svagor tam robi. Ked budes este daco objednavat cez fedex, ozvi sa a nemusis nic preclievat.
Kolko to teda vyslo dokopy?

njn, ja som totiz uplne zabudol,ze budem platit clo...tak preto som ani nic take neriesil...No tak mna to vyslo tych $150 + asi $20 postovne(nepamatam uz), 500sk clo a ipod nano 4gb kupeny ako defekt, vraj ma slabu baterku (mne nevadi, dice stale nabija) za 28libier +2.50libry postovne...Kurzom si to uz preratajte;)
e39 530d 01/2002

Obrázok

airbone

Utorok, 19. Augusta 2008, 19:27

Ten DICE je sice dobra vec, ale nezda sa mi to az take uplne najdomyselnejsie riesenie. Su v predaji aj origo BMW menice, ktore vedia MP3. Ovela viac sa mi pozdava napriklad toto:

http://www.youtube.com/watch?v=ljr559igui8

Hyri

Streda, 20. Augusta 2008, 12:40

myslim ze car computer tu nema nikdo mna to z par rokov tiez zaujma ...
Bmw E39 530D ///Jebat Paket
Ex Bmw E39 540iAG ///Mrdka paket
Ex Bmw E39 530D ///M Paket
Ex Bmw E36 325i Nic paket drift king :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 15 neregistrovaných