... všetko o BMW ...
greedy napísal:Zdravim a prosim o pomoc, je mozne pripojit CD menic (original bmw, ktory mam v plane kupit) k radiu bmw business s kazetovym prehravacom?
greedy napísal:Zdravim a prosim o pomoc, je mozne pripojit CD menic (original bmw, ktory mam v plane kupit) k radiu bmw business s kazetovym prehravacom?
greedy napísal:No to prave neviem ci to ma moznost pripojenia CD menica. bedovi dakujem za napad, pouvazujem aj o tejto moznosti, aj ked ten menic by som tam urcite chcel.
bedo napísal:no ja len tolko, ze ono ten dice silverline modul sa napaja na tie iste kable ako cd wechsler, takze bud jedno alebo druhe...alebo budes furt prehadzovat kable...Ja som kupil len dice za 150dolarov +35 eur ipod 4gb, a max. spokojnost, prave som absolvoval 850km a teda lepsie asi ako 6 cd....no ale zase to je na kazdom, co komu vyhovuje;)
ianko napísal:ako sa to da dostat na SR, mam aj VISA, poslu mi to? a spytam sa to mozem vsetko nechat v tom kastli kde je CD menic ..a ovladat to cez velku navi ano? dik
airbone napísal:Mozes hodit nejake foto toho DICE? Myslim ako to vyzera v aute, ako si to nainstaloval a nejaky popis? To sa pripaja cez aux alebo ako? Nechce sa mi nejako googlit na nete... Obzvlast ma zaujima ako to funguje s 16:9 bordmonitorom.
WhiteE39 napísal:Myslite ze to spolupracuje aj s iPhone, resp. iPhone 3G??
airbone napísal:Vyzera to celkom good.
Mal si dat vediet skor s tym fedexom, svagor tam robi. Ked budes este daco objednavat cez fedex, ozvi sa a nemusis nic preclievat.
Kolko to teda vyslo dokopy?