... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

kyselinar 530
Autor témy
Auto: bmw 530d e39 M-paket
Kraj: Trenčiansky

BMW e39 530d neukazuje udaje o motore +nefunkcny tempomat.

Streda, 22. Januára 2014, 21:33

Zdravim vas priatelia,mam 530d r.v.99 135kw.Auto som kupil s chybou elektroniky,auto po nastartovani asi po 5 sekundach (leto) prestane ukazovat otacky a aktualnu spotrbu.K tomu sa prida ukazatel teploty ktory vychyli na maximum ,k tomu vyradi funkcie tempomat,abs/asc a rozsvieti sa kontrolka DDE a symbol zhavenia.Auto bolo na diagnostike a vypisalo vadny predny pravy snimac abs asc,vadny senzor prednej napravi pre ovladanie xenonov,napinak pasu a nehlasilo sa webasto,asi ho vybrali a predali :D V zime auto "funguje "10 minut t.z.ze ukazuje vsetky hodnoty na budikoch ,zapnem vypnem abs,asc pedal brni pri brzdeni na lade.ekonomer ,otackomer,teplomer skratka vsetko ok k neuvereniu.Ak nebereme do uvahy to abs,asc vsetko sa tyka motora a z toho mi vychadza RJ motora...Mimochodom auto slape ako sproste bez problemov 200 a vac,spotreba tiez ok cca 7-8 l.Poprosil by som o neake nazory a rady kedze to chcem dat na poriadku,dik moc :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných