... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

palo22051990
Autor témy
Auto: BMW 320D Touring
Kraj: Žilinský

sanie???

Utorok, 21. Januára 2014, 02:34

Zdravim vas som majitelom e46 320d 110kw m5 r.v.2002 a mam taky problem ze pri rozhrani 1600 az 2000 otackach dost pocut take ako keby cinkanie...pocut to aj vo vyzsich otackach ale tam uz to asi prehlucuje zvuk motora....najviac to pocut pri spomynanych otackach.dnes som len tak hladal a cital som na jednom fore ale islo o 330d a problem bol v sani,vola v klapkach.zaujima ma to lebo zevraj ich moze utrhnut a vtiahnut do valca.a je po zabave..Viete pani preto si myslim ze su to spominane klapky pretoze uz som mal raz asi tuto poruchu a mechanik my povedal ze su to tie klapky.zevraj maju volu a to nieje dobre.vytvaraju skaredy klepkavy zvuk a v horsom pripade ich moze utrhnut a vziat do valca.tak som mu auto nechal nech to opravi.zevraj to daval niekam,,zvarat"aby sa vola cim viac zmensila.aj to trosku pomohlo ale nie vyrazne.po hladani a radach panov z autobazar.eu fore my povedali ze sa to da zaslepit a je po probleme.roby to niekto v okoli za?+ vycistenie EGRka.dakujem za rady.

potmehuth
Kraj: Nitriansky

Re: sanie???

Utorok, 21. Januára 2014, 09:15

Neviem, ci to vyriesi Tvoj problem s klepanim, ale....

...zaslepky si mozes zadovazit od klubaka Swandessa a nasledne to urobi kazdy mechanik...je to len vymenit kus (klapka) za kus (zaslepka). Ked budes mat sanie dole a nemenil si este tesnaenia na sani, tak rovno vymen aj tie...popripade aj zhavice - sam musis vedeit v akom stave to je, moze byt.

EGR si vycistis aj sam, ak si aspon troska zrucny, navodov je na klube aj nete vela. Rovno mozes vycistit aj sanie.

Drzim palce.

Užívateľov profilový obrázok
BMino
Auto: modre
Kraj: Žilinský

Utorok, 21. Januára 2014, 17:46

a ak neches zaslepky, kludne tie klapky vytiahni, a namiesto nich do plastu narez zavit a daj tam sroby, funguje to tak isto len lacnejsie...
nemozu ti to robit kladky?
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Streda, 22. Januára 2014, 00:54

Pri tychto motoroch to robi olejove cerpadlo to sukolie.....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných