... všetko o BMW ...
Rudo ZM napísal:Spodok spínacej skrinky je v akom stave?
Rudo ZM napísal:Môže sa to stať.Jednoducho sa to vybehá a nieje dobrý kontakt.Pohľadaj,už sa to tu zopár krát riešilo...
sklenus napísal:riešil som túto vec, motor mi po vypnutí kľúčom stále bežal, osobne som sa dopátral, že RJ neodpojí podávacie čerpadlá, ich relé je totiž kostrené cez RJ, a kedže tá budenie relátka nezastaví čerpadlá bežali dalej a motor tiež, po mechanickom vybratí relátka motor zastane, avšak toto nie je riešenie všakže
druhá vec, že to niekedy spraví a niekedy nie a pokaždé inak![]()
k riešeniu som sa zatiaľ nedopátral
Rudo ZM napísal:Mne postačilo prečistiť ten regulátor.Ale už som ti to písal vyššie...
csuka530d napísal:Konektor na cidle rampy. Pekne ho odpoj a pojazdi 2-3 dni.
Ak to ani raz nespravy tak vymen konektor na cidle. samozrejme za predpokladu ze je nove cidlo Ok.
Mne to tiez robilo a po precisteni oboch bolo vsrtko Ok
SO-DEVIL napísal:
Bol som pred chvilou za kamaratom v servise a povedal som mu aky mam problem a hned mi odpovedal ze mam precistit regulator tlaku paliva na CR cerpadle... Ze bude zanesene sitko na 100% ze uz sa s tym stretol...a pytal som sa aj na to na rampe...povedal ze to nie ze to bude urcite regulator...a ukazoval mi aj foto ako to jednemu cistil lebo bolo uplne upchate. Ja som vcera ten konektor pozeral a bol uplne OK ved je novy (bol suchy cisty )