... všetko o BMW ...

. Nafta do trisiek ok,zhavenie ok, ale ani za toho boha nechce naskocit par krat odpali krasne zadymi ale potom koniec . Kde mam hladat chybu uz si fakt neviem rady
. Nafta do trisiek ok,zhavenie ok, ale ani za toho boha nechce naskocit par krat odpali krasne zadymi ale potom koniec . Kde mam hladat chybu uz si fakt neviem rady 

Tomee117 napísal:Ešte ma napadlo , mne sa stala podobná vec. Z ničoho bič mi zdochol motor a už potom nechcel naskočiť. Sem tam chytil ale potom zdochol . Myslel som že je vadne cepadlo tak som ho vymenil, ale zistil som ze mi len strihlo kolík na cerpadle a tým pádom som mal zle rozvody. Cerpadlu nebolo nič. Stačilo dať nový kolík a dal som naspäť staré čerpadlo

nechapem , zhavice boli ok dnes sa premerali znovu a zistenie je tri su ko na jednom dokonca odtrhnuty kabel. Hlava v smutku.
  nechapem , zhavice boli ok dnes sa premerali znovu a zistenie je tri su ko na jednom dokonca odtrhnuty kabel. Hlava v smutku.

starynovy napísal:starynovy
A zhavice samotne su dobre?
monty E36
Zhavice som premeral prud dostava kazdy. Neboli vyberane a pred tym nebol zo startom problem.
Sa na toto forum vazne vyjebem.

. Takže ich budem meniť chcem sa ale teda opýtať aké žhaviče mám kúpiť . Nasiel som bosh,mayle a ešte nejakú značku ktoré odporučíte ?
. Takže ich budem meniť chcem sa ale teda opýtať aké žhaviče mám kúpiť . Nasiel som bosh,mayle a ešte nejakú značku ktoré odporučíte ?