to ešte nebolo sadnuté. Samozrejme to závisí od toho ako budeš nízko. Ja mám v predu 9x19 et 23 s pneu 225/35 a je to v pohode. netrčia von ale mám to dosť nízko EDIT: vzadu mám 10x19 et 25 s pneu 235/35 ale to už bolo treba tahat blatniky lebo majú hrubý lem. Myslím že pri šírke disku 8,5 by to mohlo vzadu vojsť.
ak su na disku 8,5 pneu 245 tak ked tam dam 225 zmensi sa sirka pneu o 20mm, teda bude pneu z vonkajsej strane o 1cm viac vnutri? alebo je prax ina? viem hlupa otazka ale co uz...
tiez som zvazoval vacsie kolesa, skor 18 ako 19 lebo som sa bal ci to tam fittne, ale teraz viem ze s odretymi usami by mohlo
zajimama info od niekoho co na 18 alebo 19 jazdi, ze ako a ci sa zmenil komfort jazdy, lebo vseci mi vravia ze nech si tam neham tie 17ky lebo vraj vacsie kola uz budu na to poroste moc...
Zalezi dost aj na vahe a pneu. Ale mediz 19 a 18 necitim zmenu komfortu (vazne). Citim to trocha na akceleracii a spotrebe.
Medzi 17 a 18 som citil rozdiel ale nebolo to nic drasticke. Ak kupis lahke kolesa a nove pneu tak to bude fajn. Nejake 6rocne puky budu vzdy menej komfortne ako nove gumy.
PS : mam stelovak (bcracing) s nastavenim tuhosti tlmicov.
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more Lowered wagon - pribeh