... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

spakinko napísal:este otazka, ako zistim ze je to to ulozenie bez rozoberania??? a v tom diferenciali ma byt nejaka ta vola ci vobec ziadna??? dakujem

a bolo po probléme. velmi malinká vôla tam bola.... Ak to nebude tvoj problém, sorry, len som poukázal že búchanie, môže byť občas úplná banalita..a nie záležitosť servisu....
  a bolo po probléme. velmi malinká vôla tam bola.... Ak to nebude tvoj problém, sorry, len som poukázal že búchanie, môže byť občas úplná banalita..a nie záležitosť servisu.... ale zato je to lahko opravitelna vec..
 ale zato je to lahko opravitelna vec.. niekedy tak hladas tu zavadu ze takuto hovadinu si nevsimnes...ja som to zistil az ked som sa isiel pozret pred "vymenou" tych ložísk, že v akom stave je cely náboj....a potom kukam že, uchytenie brzdy ide lahko odskrutkovať (skoro rukou)...dotiahol som šroby, zložil a konec buchania...
 niekedy tak hladas tu zavadu ze takuto hovadinu si nevsimnes...ja som to zistil az ked som sa isiel pozret pred "vymenou" tych ložísk, že v akom stave je cely náboj....a potom kukam že, uchytenie brzdy ide lahko odskrutkovať (skoro rukou)...dotiahol som šroby, zložil a konec buchania... 
 nakoniec mi povedal ze to bol stabilizator a vraj kvoli tomu ze bol uchyteny na skrutke s maticou a kontramatkou - vraj preto to buchalo
 nakoniec mi povedal ze to bol stabilizator a vraj kvoli tomu ze bol uchyteny na skrutke s maticou a kontramatkou - vraj preto to buchalo   ....co mi nedava velmi zmysel lebo sak ked je to fest dotiahnute tak je jedno ci je tam obyc matica s teflonovou vlozkou proti uvoleniu alebo kotramatka ...kazdopadne to na tyzden prestalo a zaclo zase a mam pocit ze este silnejsie....celkom mi to lezie na nervy
 ....co mi nedava velmi zmysel lebo sak ked je to fest dotiahnute tak je jedno ci je tam obyc matica s teflonovou vlozkou proti uvoleniu alebo kotramatka ...kazdopadne to na tyzden prestalo a zaclo zase a mam pocit ze este silnejsie....celkom mi to lezie na nervy  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) 
  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)