nebude posunuty rozvod o jeden dva zuby? mozno je klzak uz "po zaruke" a nenapol retaz, skocilo ti to a klepanie je na svete z minuty na minutu. ale to je len teoria.
robí to aj po odpojení to čidla.skusal som aj postupne odpojiť vstrekovače a nic stále to klepalo.dam to dnes na diagnostiku a uvidím. mozno to bude nieco z reťazou ako pisal Ebola.dám tu este jedno video http://www.youtube.com/watch?v=u_hqNuU0 ... e=youtu.be
Ked pouzite starsie auto tak urcite benzin! Stary ropak je stary ropak. Udrzba servis vsetko drahsie. A zvuk motora co uz ale aspon ma Nm!!!a velmi dobru spotrebu.
Nedymi to do motoroveho priestoru? Ak hej tak su to zvody.
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
Ked pouzite starsie auto tak urcite benzin! Stary ropak je stary ropak. Udrzba servis vsetko drahsie. A zvuk motora co uz ale aspon ma Nm!!!a velmi dobru spotrebu.
samozrejme, auto vyborne a motor tiez perfektny. ale benzin je benzin. Toto ale bolo v rozpocte a dobry kauf. To je cele, keby bolo benzin tak som radsej