... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

obchodna sekcia

lubosnl
Autor témy
Auto: bmw 320d 100kw
Kraj: Žilinský

BMW tesnenie pod hlavou 320d 100kW

Pondelok, 30. Decembra 2013, 18:43

Ahojte,

pred pol rokom mi robil jeden mechanik z BMW co ma doma aj servis auto. Presnejsie to bolo tesnenie pod hlavou. problem nastal ked sa mi urobila diera v EGR termostate. ten som vymenil, ale mal som tuhu hadicu od nadrzky a ked som ju otvoril tak mi penilo. Voda sa mi nestracala. Vymenil mi tesnenie pod hlavou , zrovnal hlavu, obrusil ventily, voda sa mi nestracala auto ako malo. Po case mi auto prestalo tahat ako malo. myslel som si,ze to je turbo, ale mechanik mi povedal,ze turbo mi sice ide, ale netlaci tak ako ma. potrebujem tesnenie co ide od turba ku katalyzatoru. Nikde v autodieloch ho nemaju bude asi nutne objednat original. Mohli by ste mi pomoct najst to tesnenie, lebo ked som pozeral ja tak som ho nikde nevidel. Dalsia vec co som si dnes vsimol je to,ze niekde okolo nadzky chladiacej kvapaliny mi niekde strieka voda lebo mi zasvietila kontrolka vody v systeme. Otvoril som nadrzku isiel som doliat vodu, ale ako bolo auto zohriate tak mi troska vody vyslo von. Problem, ale je, ze zase som Ta videl penu v nadrzke a teraz neviem ci mam znova tesnenie pod hlavou prasknute, alebo nie.

tazke musim riesit 3 problemy

1. najst tesnenie medzi turbom a katalyzatorom ( neviem ci tam vobec nejake je)
2. zistit kade mi unika voda zvrchu nadrzky chladiacej kvapaliny
3. mam prasknute tesnenie pod hlavou zase alebo nie?

BMW 320D, maj 1999, 100kw
Este som zabudol,ze sa mi dvihla spotreba o 2 litre
prosim o pomoc a vopred dakujem

lubosnl
Autor témy

Re: BMW. tesnenie pod hlavou

Štvrtok, 2. Januára 2014, 12:21

Neviete mi pomoct najst tesienie medzi turbom a katalyzatorom?

dakujem za pomoc

Dieselpower330
Auto: BMW E46 330D
Kraj: Nitriansky

Streda, 8. Januára 2014, 08:48

1, o ziadnom takom tesneni som nepocul,
2, ako vies ze unika z vrchu ?? je nadrzka otecena ?
3, na 100kw lubia praskat hlavy, auto ti kury ? nemas olej v chladiacej kvapaline ? menil aj hlavove sroby ?

lubosnl
Autor témy

Štvrtok, 9. Januára 2014, 21:05

Dieselpower330 napísal:
1, o ziadnom takom tesneni som nepocul,
2, ako vies ze unika z vrchu ?? je nadrzka otecena ?
3, na 100kw lubia praskat hlavy, auto ti kury ? nemas olej v chladiacej kvapaline ? menil aj hlavove sroby ?

1. uz viem, ze tam tesnenie nie je.

2. unika zvrchu lebo je zatecene zvrchu.

3. hlava sa kontrolovala, auto upplne normalne kuri, nemam olej v chladiacej kvapaline ani chladiacu v oleji, neviem ci mi menil hlavove skrutky

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných