Už dlhsie mi svietia kontrolky abs/acs a u dvoch mechanikoch mi neslo nacitat jednotku. Dnes sa to nakoniec podarilo nacitat a vypisalo chybu 50 neznama chyba, co by to mohlo byt?
Skusal som to dat do googla ale same blbosti mi vypisovalo.
g31 530d e61 550i LCI e60 545i ex e46 320d touring ex e36 328i coupe ex e36 325tds touring ex
Nemáš to tak ako som mal ja? Mylsím že som mal chybu 50.. a robilo to nasledovné..
Po nejakom čase jazdy zasvietilo ABS aj s ASC a ostalo svietiť až kym som nevypol motor, nevybral kľučik a nenaštartoval.. zas som chviľu šiel a zasvietilo.. Robilo to nepravidelne.. Niekedy za 1km.. niekedy 5km...
Ale tento problém ma dosť E36tiek.. Cakam čo odpíše majiteľ :).. Cez DIS sme skušali tu vahu vzduchu ktoru vypisalo.. zmazali sme to.. a odvtedy som u teba nebol.. by ma zaujímalo či ju zas vypísalo
No robilo to tak, že mi sem tam zasvietilo abs a niekedy zhaslo. Neviem presne povedat ci po vypnuti kluca to potom zase nesvietilo, to si už nepamätam tak presne, uplne to odislo niekedy na jar a cez leto som to neriesil lebo som to aspon nemusel furt vypinat . Takže mohlo to tak byt ako pisete ale to nieje iste.
Prachy som za to samozrejme nenechal, neviem aka to bola diagnostika ale viem zistit , ak to pomože.
Mne to inpa nenacita.
g31 530d e61 550i LCI e60 545i ex e46 320d touring ex e36 328i coupe ex e36 325tds touring ex
Ak počas jazdy zhaslo tak to toto nebude.. Tuna je problem ten že ked je tam zly kontakt tak ked ideš po jamach tak to zasvieti a už svieti stále.. Vyzera to na niečo iné :)