... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk

ViktorDDD napísal:kvalita povrchu po aplikácii asi takáto:
download/file.php?id=203456&mode=view
a údajne by to malo vydržať neviem koľko rokov, no v praxi sa to odlupuje po prvej zime
pritom kvalitná fólia pár rokov vydrží

ice.blade napísal:okrem kolies aj priesvitny dip na zimu - kapota, naraznik a blatniky tiez stoji za to...

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
 to neni dip... dip je taky hladky aky si ho dokazes nastriekat... ak mas jemnu trisku dizu tak to das ze to mas hladke ako detska prdelka...
 to neni dip... dip je taky hladky aky si ho dokazes nastriekat... ak mas jemnu trisku dizu tak to das ze to mas hladke ako detska prdelka... 

ice.blade napísal:to na tom golfe je napraskovane alebo vystierkovane

Marcinko9 napísal:Cavte trosku prispejem svojou skusenostou na plasti dip mam elektrony na zimu este v starom laku a uz poriadne boli olupane ,nemal som cas to poriadne ocistit tak som to prebehol len drotenou kefou a odmastil a nastrikal v pivnici plasti dip na kolesa a mozem povedat ze uz ich mam nahodene druhu sezonu bez neakych uprav a musim konstatovat ze su bez problemov take ako na zaciatku ako som ich nastriekal proste drzia a nelupu sa mam ich na E34 ,takze sa nemozem sa stazovat a striekal som to len zo sprejom a nebadam ziadne poskodenia a autom jazdim kazdy den za akehokolvek pocasia takze asi tolko k tejto teme .ja som spokojny .