uz par dni rozmyslam nad takou uvahou.
ako je mozne, ze ludia si kupia auto a dokazu s nim zit aj 5 rokov. kupia si fiat, skodovku a ine pajty a jazdia na tom roky rokuce a tu? miestny clenovia menia auta ako ponozky. rok dva a sup nove auto.
samozrejme lepsia vybava a silnejsi motor.
ja niesom vynimka. kedysi som si vravel, ze 1,8 je ideal motor s dobrou spotrebou, potom by mi stacil uplne 2,0, neskor aj 2,3 je fajn. mam 2,8 a vravim si, ze nieco vacsie by sa celkom hodilo

a to sme schopny do toho kusu zeleza vrazat prachy aj ked nam vrzga daka hovadina v interieri.
najskor mi stacilo, ze to ma volant a sedacky, potom som uz nevedel jazdit bez laktovky a do auta bez drziaku poharov snad ani nesadnem. teraz mam 110% lepsiu vybavu ako vacsia presuvadiel na nasich cestach a na otazky naco mi je to a tamto odpovedam "lebo to chcem". ked som montoval navi krutila hlavou manzelka, ked som montoval cuvaciu kameru uz krutila hlavou polka rodiny a ked som si zohnal webasto uz to brali ako normal. no ked som kolegovi zahlasil, ze si chcem domontovat hydraulicke otvaranie a zatvaranie kufra skoro odpadol. (hlavne, ze kupil za 3litre a4 avant v socke

)
kedy nam bude dost? konfort size s ventilaciou a masazou? navigacia na skle? hlasove ovladanie? automaticke skrabkanie vajec pri trase dlhsej ako 5km? a musi to mat aspon 5,0?
preco nam nestaci 1,9tdi s manualnou klimou a tesili by sme sa aj oknam v elektrike?
ospravedlnujem sa za dalsiu uuuuuuplne zbytocnu temu no dnes som znova zabludil do predaja aut a znova uvazujem, ze buduci rok by som siel do e6x