... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

drago94 napísal:... pár lidí mi řeklo, že je to olejový separátor. Tak by mě zajímalo, jestli to má nějaký vliv na výkon, prostě když ho vyměním, že se zlepší výkon? Otáčky mi nekolísají a taky jestli to je taková velká závada, že bych to měl vyměnit hned?
Motor M52BTU20.
Dík za rady.

dával pak jiný motor do auta
  dával pak jiný motor do auta   ono jde spíš o to že když je ucpaný separátor, tak nemá kam unikat "tlak" a pak to nasaje olej ...... mě předloni v zimě když byly -20ctky prasklo těsnění ventilového víka - valil olej na svody, takže dýmu jak kdyby mi chytlo auto. Tak jsem se pídil čím to může být a zjistil jsem že je ucpaný separátor a olejová měrka
  ono jde spíš o to že když je ucpaný separátor, tak nemá kam unikat "tlak" a pak to nasaje olej ...... mě předloni v zimě když byly -20ctky prasklo těsnění ventilového víka - valil olej na svody, takže dýmu jak kdyby mi chytlo auto. Tak jsem se pídil čím to může být a zjistil jsem že je ucpaný separátor a olejová měrka  

xcubus napísal:u mna to vyzeralo takto:
https://www.youtube.com/watch?v=yCVTIZEvs84
Membrana bola stvrdnuta a bola prasknuta aj hadica. Takze ak to budes menit, tak vymen komplet. Hadice su totiz plastove.
 btw. separator meneny pred 12 tis. km za Meyle, pravdepodobne, prvy a posl. krat som tam dal Meyle. Pojde tam OEM separator radsej.
 btw. separator meneny pred 12 tis. km za Meyle, pravdepodobne, prvy a posl. krat som tam dal Meyle. Pojde tam OEM separator radsej.  S autom sa nejazdi momentalne radsej.
  S autom sa nejazdi momentalne radsej.drago94 napísal:Ovlivňuje separátor nějak výkon?