mam E61 2004 160kw a v poslednej dobe je mu asi zima alebo prepina mu. Ked klesne teplota vonkajsia pod 5 stupnov a pri prvom starte rannom nastartujem zapipa chyba RPA, chyba prevodovky, chyba servo dnes po novom aj chyba baterky. Ked sa zohreje na normalnu teplotu mozem startovat aj 100x a zatepla nic nenapise. Mal s tymto niekto skusenost?
Povim ti to na rovinu, je to regulator alternatoru. Hlavne nekupuj novy IBS. Vyndat regulator, objednat novy a namontovat zpet. Vyndani a nandani je otazka 15-20 min.
Povim ti to na rovinu, je to regulator alternatoru. Hlavne nekupuj novy IBS. Vyndat regulator, objednat novy a namontovat zpet. Vyndani a nandani je otazka 15-20 min.
ty si aky diagnostik na kolkych autach sa ti to stalo?
Baterka baterka baterka,tento tyzden som riesil 3 E60....vymena za novu,nakodovat,registrovat a vsetko tak ako ma...este jeden pripad riesim a to je v pecku starter,velky odber,tazko toci,po zohriati motora zase lepsie,ale starter je pocut ked zle startuje..ibs vyhodi diagnostika a tak isto alternator..
Taky jsem zacinal u baterky a verte tomu, ze nova baterka pomuze, ale jen na chvilku, nez se zase zacne postupne vybijet diky tomu, ze po nastartovani v zime auto treba 5 min nedobiji. Vzdyt si to zmer, kolik ti dava altik po startu. Jestli tam budes mit pres 13, tak je to o.k.
Mne robil môj minulú zimu presne to isté, čakám kedy sa ozve teraz, ale mne vždy preblikla kontrolka motora, väčšinou, ked som trochu viac pritlacil na plyn. Po zohriati som už mohol jazdiť ako som chcel. Batéria bola menena tesne pred zimou, dával som ju aj registrovať.
dakujem vsetkym za odpovede... pred mesiacom som menil baterku a zevraj mi naprogramoval ten podedinsky mechanik budem sa musiet s tebou zkontaktovat simik a dohodnut na termine lebo ma ide slak trafit a dohodnut sa aj na zaslepeni sania