... všetko o BMW ...
RACERMAN napísal:jedina vec co mi na mojom aute chyba...ale spojazdnit komfortne sedadla asi nebude take jednoduche, ako si na tom ?
locarno napísal:
Už ich mám nahodené v aute, konektory pasuju jedna k jednej, problém je vtom že su inač napinované. Už to mám u človeka ktorý tomu rozumie, v sobotu by som to mal mať spojazdnené. Povedal mi že treba dotiahnut ešte nejaké kable naviac a treba to celé nakodovať. BMW by malo komfortné sedadla davat v základe, za tie lavice sa môžu akurat tak hambit
voMacK napísal:hlavne si tam nebastlite ziadne lacne cinske picoviny, lebo si tym mozte dojebat celu elektriku v aute
voMacK napísal:hlavne si tam nebastlite ziadne lacne cinske picoviny, lebo si tym mozte dojebat celu elektriku v aute
RACERMAN napísal:....ale ked niekto kupi latkove tomu nechapem....
PeqpeK napísal:dojebanie elektriky je este ta lepsia varianta...no ked zhori auto kvoli takej kktine, tak to uz naserie
ja som mal na ruke dve podobne auta, jedno malo klasiku kozu bez vyhrevu a paket a druhe (moje) sportove latky s vyhrevom a okrem toho aj dalsiu vybavu ako HUD, softclose, el. kufor atd...
myslim, ze na mojom mieste by si urobil to iste :) latky sa musia vysavat a horsie sa cistia ak ich znecistis
naopak vyhody oproti kozi su ze ked je cez leto horko, tak sa na nu neprilepim a nemam taky mokry chrbat a cez zimu takisto nie su pri sadnuti do studeneho auta take ladove
pre mna su ideal bud odvetravane alebo polokoza