... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

RAYfighter
Autor témy
Kraj: Bratislavský

Prosim o radu pri kupe E36 cabrio individual

Piatok, 8. Novembra 2013, 23:17

Zdravim klubaci, obsmietam sa tu okolo tohto fora uz dlhsie, a az teraz som si veci usporiadal tak aby som si splnil svoj davny sen - cabrio od BMW.
Rozpocet mam max 5000, takze pozeram prevazne po E36, a nasiel som tento inzerat:
http://bmw-rad-3-cabrio.autobazar.eu/20 ... 54990.html
Auticko sa mi z fotiek paci moc, ale som totalny noob a pochopitelne nechcem kupit kravinu, tak by som rad poprosil o radu. Nepozna niekto toto auto? Pripadne neviete o niekom koho by som mohol zobrat zo sebou na obliadku, a u koho by som to auticko mohol potom pripadne aj servisovat? Ja som z BA, auto je v Rimavskej Sobote.
Citavam si toto forum a mam pocit ze je tu kopa chalanov co robia bmw a vyznaju sa. Ja si mozem obhliadat kolko chcem, precital som rady tu na fore ale netrufam si odhadnut skryte problemy. A BMW som este nemal (audi, vw, renault, ford, opel, peugeot, jazdil som uz skoro na vsetkom okrem poriadneho auta)

Dik moc za kazdu radu! :smile:

bmw-fan-ke
Auto: bmw
Kraj: Košický

Re: Prosim o radu pri kupe E36 cabrio individual

Nedeľa, 10. Novembra 2013, 07:28

To auto sa mi tiez velmi paci, myslim si ze je v dobrom stave ale to potvrdi jedine osobna prehliadka s odbornikom. Skoda ze tam nie je 2.8i motor ale aj tak by som isiel pozriet na tvojom mieste. Potom napis ze co si zistil.

RAYfighter
Autor témy
Kraj: Bratislavský

Re: Prosim o radu pri kupe E36 cabrio individual

Nedeľa, 10. Novembra 2013, 08:19

bmw-fan-ke napísal:
To auto sa mi tiez velmi paci, myslim si ze je v dobrom stave ale to potvrdi jedine osobna prehliadka s odbornikom. Skoda ze tam nie je 2.8i motor ale aj tak by som isiel pozriet na tvojom mieste. Potom napis ze co si zistil.

dik, toho odbornika ovsem este len hladam. konkretne niekoho z BA na servis po kupe.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní