kubo323ci napísal:to nebude kabel skor to bude nieco so spojkou alebo prevodovkou. Hladal by som niekde tam lebo ked sa zapocuvas tak to klepkanie pri akceleracii coraz rychlejsiemtak to bude nkeco co sa toci cize klukovka, spojka, prevodovka, hardi spojka, kardan by som vylucil to by si citil vybracie
noo, bodaj by si nemal pravdu a bola to len nejaká hlúpotina ... fakt je ale ten, že aby som nahral tento zvuk, som ozaj musel vystihnúť moment. Väčšinou je ticho, miestami slabo klepká a občas je takýto zvuk. Tiež ako je vidno na videu robí to len pri akcelerácii. Hardy spojku som menil pred pol rokom asi. Robila mi taký dutý zvuk pri ostrom zrýchlení, ktorý sa preniesol celou karosériou, priam šupu. Ale ramená prednej nápravy budem musieť meniť, tak iba že by boli tie zvuky odtiaľ. Prevodovku som tiež ešte nemenil, a dúfam, že nebudem ani musieť. Je to totiž posledná vec s pohonného ústrojenstva, ktorú som ešte nemenil
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
... na videu nie je dobre počuť/lokalizovať ten zvuk. Ale na 99% sa nie len mne zdá, že ten zvuk ide s prístrojovky, a nie motorovej časti. Ale je pravda, že má s tím niečo spoločné zošľapnutie plynu/akcelerácia. Tak ja už neviem ...