... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

bmwtt.sk

slovi69
Autor témy
Auto: bmw e36
Kraj: Žilinský

cip na tds

Nedeľa, 27. Októbra 2013, 08:20

zdravim pani,uz dlhsiu dobu ma trapi vykon mojej e36 318tds.viem,nieje to ziadna raketa,no da sa to nieako vylepsit chipom?toto auto nema moc elektroniky,tak neviem ci vobec je co chipovat.dik za nazory a rady.ivan.

Wincik
Auto: BMW 325 TDS

Re: cip na tds

Nedeľa, 27. Októbra 2013, 08:55

da sa to chipovať ... na cca 80 kw viem že to robia...a k výkonu ešte....daj preč katalyzátor....zaslep EGR ( aj ked to nieje až taká zmena) .... a potom chip....alebo tam daj evry mod....si žilinského kraja takže by si to nemal daleko k klubákovi Staronovy....on by ti Evry urobil :) a vyšlo by ťa to o mnoho lacnejšie ako chip :)...poprípade by ti aj EGR zaslepil.....a ak ti treba tak ti aj motor nastaví :)

Užívateľov profilový obrázok
Casey2
Auto: e36 318Tds
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 27. Októbra 2013, 11:30

ja mam cip egr ventil nic ziadna zmena nepocitena ked som ho zaslepil kat som nehal mna stal 200E spotreba ta ista ostala 6 litrov (spotreba by mozno sla aj dolu no nejazdim ako dochodca plus mam samosvor da sa aj trochu podriftit :D) no mozem jazdit dravsie je to dost citelnejsie s cipom nez som daval cip tak som si vobec nedaval nic skontrolovat motor atd . . . . cip mam vyse roka a auto furt ide ako ma(boli mensie problemy s padanim nafty no je to uz vyriesene a stym nic cip nemal spolocne)

Wincik
Auto: BMW 325 TDS

Nedeľa, 27. Októbra 2013, 16:58

EGR nejako necítiť....ale načo zbytočne nechať zasierať sanie ? ....kat ?...to je brzda...kat je cítiť...preč s ním... a k tomu motoru ...možno má motor rozladený ( možno má posunutú vačku......rozladené čerpadlo ) ....ale to je už na tebe.......

zaniboy
Auto: BMW (E36) 318 tds
Kraj: Trnavský

Streda, 30. Októbra 2013, 17:47

Ja mam cip na mojej 318 a je to citit.. a mam aj nizsiu spotrebu..

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný