... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
DusanNO
Autor témy
Auto: BMW E46, 330i
Kraj: Žilinský

Nepozná náhodou niekto? 320ci,

Nedeľa, 22. Septembra 2013, 10:36

Zdravím, nepozná náhodou niekto tento VOZ? http://bmw-rad-3-coupe.autobazar.eu/e46-facelift-320-ci-id4628985.html

Majiteľovi som volal, no komunikácia s ním je veľmi ťažká kedže po slovensky nevie skoro vôbec, prevláda u neho zrejme Madarčina, nejake informácie o vozidle? Zistil som akurát že je to rok 99 (podľa BMWfans) a že je to prerábka na facelift, ale výbava sa mi pozdáva ani cena nie je zlá take neviem, ak by niekto niečo vedel, píšte ďík..

msakac33

Re: Nepozná náhodou niekto? 320ci,

Nedeľa, 22. Septembra 2013, 11:56

ejha ale madarocka fajna na prvej foto, cipos-paprikos =P~ =P~

banned
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 23. Septembra 2013, 00:31

Kamarat ho kupil asi pred polrokom z AAA z Kosic, trochu to polepil a posunul dalej, co viem tak on robil: nove remene, pretesnoval vanu, menil myslim servocerpadlo lebo slzilo. Na vrchu bolo rozjebane a zlepene veko ventilov, cez kadial jebalo olej. Motor isiel jakz takz, na podvozku boli vole, vola vzadu - bud silenty diferaku, alebo samotny diff, buchalo to dost pri pohnuti aj preradovani... Predok hnusne dopasovany, svetla odstavali jak mne kar ked je vztyceny na polovicu, na foto to tak nevidno, ak s tym nic nerobil chalan, ale s tym sa nic asi neda robit. On to kupil myslim za 2800e +/- a predal okolo 3500e, vtedy najlacnejsia e46 coupe na nete. Samozrejem, liftovy predok je z dovodu, ze to bolo rozjebane, interier spatny sivy, roztrhana sedacka spolujazdca a tie zadne ledkove svetla tam uz daval madar... Neviem co vsetko za tu dobu dal dokopy na tom aute...
banned... ...connecting people :)

DusanNO
Autor témy
Auto: BMW E46, 330i
Kraj: Žilinský

Pondelok, 23. Septembra 2013, 07:16

banned, Dík za všetky tieto informácie, dávam ruky preč od toho. Veľmi pekne ďakujem.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných