... všetko o BMW ...
voMacK napísal:ja som mal kombinovanu max 6.1 a mal som manual.
otazne je aky mas motor. M47 alebo uz N47 a ten znizeny na 120kw ?
Lebo do 2007 sa davali chvilu oba.
Ja som mal uz N47, a vo vybave zapisane znizeny vykon na 120kW.
voMacK napísal:Ano to je starsi a ma vyssiu spotrebu ako N47. Na druhu stranu netrpi v podstate ziadnymi neduhami narozdiel od N47, kt. maju problemy s retazou.
opisk napísal:zdravim chlapi,
teraz mam v meste pod 7! 6.7-6.9 a mimo asi 6.4 - 6.6 cca, tie dve tankovania som moc mimo mesta nesiel, uvidime ked pojdem na slovensko cez D1 kolko spravim...
PeqpeK napísal:za tolko jazdim aj ja :) akurat dva hrnce navyse, potvrdzuje sa teoria slaby motor vs velke auto
opisk napísal:njn, dobre ze som to dal cipnut....mam teraz po cipe 140kw cize skoro ako ty... len pri 530d uz je ta spotreba o inom...
PeqpeK napísal:tak ono to vsetko nie je len o vykone ale hlavne o priebehu krutaku vs vykonu
naprd ti je 140kW pri 4000rpm ked chces obiehat...
mne aj to moje obcas pride slabe, ale cipovat to nebudem lebo sa bojim o prevodovku
opisk napísal:to az tak sa toho bojis? ja si myslim ze je to v poho pokial nejazdis stale jak pretekar...
PeqpeK napísal:no prevodovka je stavana vraj iba na 400Nm, tolko mam teraz, takze neviem, ci do toho chcem pustat o 25% vacsi krutiak
je tam totiz prevodovka totozna s 20d
a 3litre kesovat za repas prevodovky len kvoli par oslikom, to fakt ne :))
opisk napísal:hej? to som nevedel.... ja som zistoval na to moje a 3ja ma uistili ze na mojej 520 nic trpiet nebude, samozrejme ze platia ale 3 zasady:
1. nevytacat za studena
2. pravidelne menit olej
3. po zatazi nechat minutku, dve turbo rozdychat...
Robobo napísal:Tak to vám s tou spotrebou závidím.auto mám pol roka 520d lci motor M47,automat a spotreba väčšinou mesto (veľké,v UK)ale skôr krátke trasy aktuálne 9,3l.
opisk napísal:njn, mesto je svina...daj si to cipnut, pojdes na 8 urcite...