... všetko o BMW ...
mareko258 napísal:vitaj medzi nami a v rodine E60/E61 nech ta auto poslucha, planujes dake upravy ???
spekter napísal:ked porovnas tuto e60 s e46 3.0d bola ta e46 sviznejsia alebo nie? pises facelift mal si 150kw alebo 135kw na e46?
smizoe60 napísal:Nastal prvy problem ale je uz vyrieseny tak ak by niekto mal niekedy podobny aspon mu pomozem najst riesenie.
Zacalo to miernym zadymenim pri prudkej akceleracii.Neskor mi zacalo tak jemne nie moc hlasno a len pri urcitych otackach zvlastne piskat od turba ale nebol to zvuk podobny piskaniu turba skor ako ked zmacknete macika piskaciehoAuto som dal do servisu ku znamemu a ten zistoval najskor pozeral ci to neni netesnost na zvodoch ale nakoniec to bolo TURBO, po rozobrati povedal ze este to nebolo az tak kriticke stadium preto turbo ale radsej som ho vymenil za REPAS.Mam nan 3roky zaruku tak by malo vydrzat.
A zaroven pri vymene turba som vymenil vsetky filtre a dal som olej CASTROL edge 5w30.
Tak a teraz po mensej oprave prichadza opat ten krasny pocit z jazdy a krasny zvuk 6valcekov
LOKI napísal:farba pekna, len ta manualna klima to zabija... 240 tisic na 10rocne auto je fajn, teda ak si za to nedal viac ako 7500e![]()
nech poslucha
gomez89 napísal:To silno pochybujem, ze na repas sa davaju tri roky.