Dobry den prajem.
Tak po nejakych tych 3 mesiacoch som sa rozhodol podelit so svojou radostou a novou laskou :)
Vsetko sa to zacalo pred 9 mesiacmi, ked som na mojom Golfe IV '98 v zime isiel 40 po ceste a ani neviem ako bol som zrazu mimo cesty v malej priekope... nastastie nebolo vela snehu a tak sa mne a ani autu nic nestalo . Ale povedal som si ze este chcem co to pozit a potrebujem si kupit nieco bezpecnejsie. A tak hladanie zacalo.
V prvej chvili boli moji favoriti Passat, Superb, A6 alebo Mondeo. Priznam sa, na BMW som ani nepomyslel, lebo som ho mal stale v hlave zakonzervovane ako zadnokolku a tot v zime este nebezpecnejsie

Pracujem v nemecku a tak som kukal pravdaze aj tu, ale tie ceny za poistky potom alebo prehlasenie auta na Slovensko boli enormne

Nastastie kamarat na Slovensku je blazon do BMW a este sa aj trocha vyzna a tak mi na zaciatku aprila zavolal ze nasiel nieco pre mna. V Bratislave od jedneho velmi prijemneho typka, manazera jednej dopravnej firmy.. A vtedy som ju prvykrat uvidel...sice len na fotkach, ale bolo to tam...
Po nespocatnych hovoroch, sa po priblizne po 3 tyzdnoch uskutocnil predaj. Na starosti to mal moj brat, kedze ja som v zahranici, a takze som do poslednej chvile nevidel ako vyzera auticko nazivo, ako sa v nom jazdi. Kamos ma vsak ubezpecil, zevraj, ze ked si raz donho sadnem, nebudem chciet inu znacku... NEMYLIL SA !!!

1 maja som prvykrat nazivo uvidel a previezol sa v nej ... Pocity neviem ani opisat. Dovtedy som bol majitelom (a este stale som) Fiat 126p s 25PS a potom Golfa IV so 125PS , takze ten skok bol pre mna citelny...
Teraz po 4 mesiacoch mam najazdenych 15 000 km a nevymenil by som ju za nic ... To pohodlie, ta sila , ten kufor a ta radost z jazdy - na nezaplatenie.
Momentalne som dokupil 2 sadu diskov na leto / vid foto.
A dnes som objednal LED-ziarovky do Angel-eyov a vnutorneho osvetlenia, takze sa chystam menit.
A este som si dovolil zajst do tuningovej firmy kde mi zdvihli vykon motora, ale myslim ze bez ziadneho prehnania, ze ten vykon je este v bezpecnych hraniciach motora ... teda dufam..uividime / vid foto..
Takze natolko moj pribeh... dufam, ze bude nekonecny