... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

bmwtt.sk

MaťoDK
Autor témy
Auto: Fabia
Kraj: Žilinský

KÚPIM ČO PORADÍTE, HLASUJTE

Streda, 21. Augusta 2013, 10:20

Jedná sa o čierne BMW rad 1 za rovnakú cenu aj jedno aj druhé, stačí sa len rozhodnúť, dám na Vás

1.

TECHNICKÉ ÚDAJE:
r.v. 4/2008, 121 000 km, diesel, 1 995 cm³, 105 kW, 6-st. manuálna prevodovka, čierna metalíza, hatchback, 5 - dverové, 5 - miestne
BEZPEČNOSŤ:
ABS,ASR,DSC, EBV, ESP, airbag 8x, brzdový asistent, centrálne zamykanie,imobilizér
KOMFORT:
rádio + CD, ďiaľkové ovládanie zamykania, elektrické okná 4x, elektrické zrkadlá smievatelné - elektricky sklopné, automatická dvojzónová klimatizácia, palubný počítač, posilňovač riadenia, vyhrievané zrkadlá,vyhrievané zadné aj čelné sklo, hmlovky, Start/Stop systém.
DOPLŇUJÚCE ÚDAJE:
kontrola originality,originál 16" elektrony BMW, nehavarované, servisná knižka, top stav!, úplná servisná história, mala spotreba(5 l/100km)

2.

Technické údaje:
r.v.: 2009, 1597cm3, 90kW (122PS), Z, M6, Benzín, Euro 4, 5 dv., (5-miestne), 43000 km, Čierna farba
Spotreba vozidla (v l/100km):

Bezpečnost:
EBD, Posilňovač riad., ABS, ESP(VDC), EBV, DSC(DTC), Brzdový asistent(BAS), Isofix, Senzor tlaku v pneumatikách

Komfort:
Manuálna klimatizácia, Rádio/CD, Centrál, El. predné a zadné okná, El. zrkadlá, Diaľkové ovládanie, Vonkajší teplomer, Ostrekovač svetlometov

Ostatné:
Hliníkové disky, Hmlovky, Imobilizér, Palubný počítač, Vyhrievané zrkadlá, Sezónne prezutie, Stop&Start systém, Park. senzor zadný, Top stav

Čo vy nato? Jazdím každý deň 20 km z jedného bodu do druhého a späť, ale aj po meste. Nepotrpím si na nejak extra športovú jazdu. Moc veľký pedant čo sa týka servisovania auta a starostlivosti nie som. Priorita je pre mňa spoľahlivosť. Dík za Vaše názory.

Pr.danco
Auto: Vsetky
Kraj: Trnavský

Re: KÚPIM ČO PORADÍTE, HLASUJTE

Streda, 21. Augusta 2013, 11:19

Myslim ze dost urcujucim faktorom je aj cena.tu si neuviedol.

MaťoDK
Autor témy
Auto: Fabia
Kraj: Žilinský

Streda, 21. Augusta 2013, 11:27

Cena je rovnaká 10.000€ aj jedno aj druhé.

Užívateľov profilový obrázok
lulu991
Auto: BMW 330xd
Kraj: Prešovský

Streda, 21. Augusta 2013, 11:58

MaťoDK napísal:
Moc veľký pedant čo sa týka servisovania auta a starostlivosti nie som. Priorita je pre mňa spoľahlivosť.

Tieto dva vyroky moc k sebe nepasuju :lol:

PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Streda, 21. Augusta 2013, 12:20

z tychto udajov dokopy nic nevycitas, ak chces radsej lepsiu vybavu tak to prve, v opacnom pripade to druhe...

ale osobne by som sa rozhodoval hlavne podla STAVU a vobec neveril reciam ako TOP stav, uplna servisna historia atd... lepsie 1x vidiet ako 100x citat a pri vybere auta to plati o to viac

mozno keby si dal VIN a detailnejsie fotky, tak by sme sa vedeli lepsie vyjadrit, ale co sa tyka stavu po technickej stranke tak to treba len vyskusat

Skyder

Streda, 21. Augusta 2013, 20:36

Zavolaj známu servisákovi, chod na obhliadku oboch s ním + zober na zdvihák nech ich prezrie, ak nebude nijaký problém pri obhliadke. A máš istotu viac menej. :)

PeqpeK
Auto: povacsine BMW

Streda, 21. Augusta 2013, 23:36

Skyder napísal:
Zavolaj známu servisákovi, chod na obhliadku oboch s ním + zober na zdvihák nech ich prezrie, ak nebude nijaký problém pri obhliadke. A máš istotu viac menej. :)

aaano aano a napojit na diagnostiku ;)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných