... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
arg7 napísal:Moze sa ta dvohmotna remenica rsp vodna pumpa prejavovat aj nechutnymi vibraciami ? Vymenil som setky silentbloky (motora aj prevodovky) a vibracie su tam stale. Auto je proste take nekultivovane, ale pazvuky nemam ziadne. Dokonca ked zapnem klimu tam ta frekvencia vibracii sa trocha zmeni...
patrik92 napísal:zdravím od kedy som kúpil auto motor vydavá take čudne zvuky ako keby drnčanie urcite to nejde z vnútra motora....robí to iba ked je motor studený ako sa zohreje je to počut len jemnučko ale iba na volnobehu!..ako mu dam cca 850 otacok zvuk pocut nieje dočítal som sa že to može robit remenica na kluke no však zo spodu ten zvuk nejde ako keby sie z časti kde je servočerpadlo ale stym si myslim že problém nebude...dalej som sa dočital že by to mohla byt aj vodná pumpa k čomu sa priklánam viac kedže ked sa zohreje stichne to .....ma stym niekto skusenosti?...prešiel som už takto 10000km problem nebol žiadny ale už mi ten zvuk lezie na nervy a chcem to dať do kopy....pokusim sa pridat video ale nieje to tam tak dobre počuť ako naozaj....dakujem za rady
arg7 napísal:Ide mi o to, ze ako najjednoduhsie zistit ci je pricinou remenica ci vodna pumpa, ci nejaka z kladiek bez toho ,aby som to rozoberal... Na remenicu sa mechanik pozeral a tvrdil,ze nezbadal nic , ziadne hadzanie ani praskliny, ale tak z druhej strany od motora ju nevidel.
patrik92 napísal:No lenze ja vibracie nemam dufam to bude ta vodna pumpa len