... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
Luxo555 napísal:Čaves chalani chcel by som sa opytať či sa daju na moju e90 niejak dorobiť tie vyskakovacie držiaky na napoje alebo to treba menit pristrojovku ...dik za každu radu .
gassgeber napísal:ja som to vyriešil po svojom,kúpil som držiak na vodu na bicykle a namontoval na sedadlo spolujazdca zozadu, mám tam plastový kryt proti okopaniu sedadiel tak stačili 2 samorezky a hotovo. chcel som to dať dopredu, do priestoru nôh spolujazdcato by bolo perfektné pre mňa ale zavadzia to spolujazdcovi tak som to hodil hentak a som spokojný, nikomu to nezavadzia a mám vodu vždy na dosah ruky
gassgeber napísal:Bohuzial interier je na odkladacie priestory ubohy tak som si to prisposobil svojim potrebam a som spokojny lebo to plni svoj ucel
gassgeber napísal:A ty si ktory z tych dvoch ?ja som to vyriešil po svojom,kúpil som držiak na vodu na bicykle a namontoval na sedadlo spolujazdca zozadu, mám tam plastový kryt proti okopaniu sedadiel tak stačili 2 samorezky a hotovo. chcel som to dať dopredu, do priestoru nôh spolujazdcato by bolo perfektné pre mňa ale zavadzia to spolujazdcovi tak som to hodil hentak a som spokojný, nikomu to nezavadzia a mám vodu vždy na dosah ruky
gassgeber napísal:bohuzial, vy tam mozno máte zabudované držiaky na pohare aj flase, ja to nemám a nemienim počas jazdy hladať flasu vody pod sedadlami ked sa chcem napiť, ten kto jazdi dlhe trasy a nemá vodu po ruke vie o com hovorím...napriklad tento je možno originál http://www.ultimatecupholders.com/ ale nič z toho ked zavadzia nohám či už šofera alebo spolujazdca, mám to odskúšané a ked placete a bijete sa do hrude aký je to hriech a zohizdenie interieru (mimochodom ten držiak je presne z takeho cierneho plastu ako ten kryt proti okopaniu takže esteticky to ide k sebe, ale keby vam poviem že som ho kúpil originál v bmw tak poviete, že docela fajn
ja som spokojny že mi to nešpatí palubovku, prakticky to nevidím a že mám vodu vždy poruke, u mňa je dôležitejšia praktickosť a funkčnosť ako estetika a značka...
gassgeber napísal:Neviem ci su nejake rozdiely vo dverach pred faceliftom a po ale ja som tu 0,5l vzdy odtial doloval a 0,75l tam natlacim a nevyberiemto vobec nie je stvorene na flase alebo plechovky tak som to vzdal a do priehradky som si podaval veci ako vestu, slnecne brile,zuvacky a ostatne male prkotiny a flasu s vodou som daval za svoju sedacku alebo k spolujzdcovym noham. Na starom opli som to mal pekne riesene ze v dverovej priehradke bol vyklenok kde sa dala flasa alebo plechovka pekne postavit...idealne na nealko pivo
![]()
Mozte ma odsudzovat ale ja budem stale tvrdit, ze interieru chybaju prakticke odkladacie priestory, a ak su tak su male. napr. zadne dvere vobec nemaju odladaci priestor aspon na vestu by sa to siklo, asi je to v priplatkovej alebo si to byvaly majitel schvalne nedal? to uz neviem, ale toto ma asi uz aj vami spominana dacia...