... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
luky93939
Autor témy
Auto: BMW 525d e60 e46ex
Kraj: Prešovský

Morimoto Retrofit bixenon zapojenie

Nedeľa, 7. Júla 2013, 08:17

Zdravim zadovazil som si morimoto 3" bixenon projektory kabel s relatkom na otvarania clony mam z h4 bixenon sady len neviem ako to mam zapojit aby ked odpojim konektor od dialkovich svetiel aby som dostal prud do rele ktore otvara clonu a zaroven aby mi nevyhadzovalo chybu ziarovky. :-k Samozrejme ze nechcem aby klasicke dialkove svietili len tie v sosovke. Ak ma niekto s takou vecou skusenosti vopred mu dakujem za rady a navrhy

Jok3er
Auto: malotraktor
Kraj: Bratislavský

Re: Morimoto Retrofit bixenon zapojenie

Nedeľa, 7. Júla 2013, 22:00

aby ti nevyhadzovalo chybu ziarovky ti urobi (takmer) hociktory diagnostik...da sa to naprogramovat aby nekontrolovalo odpor na hociktoru ziarovku aku len chces... :smile:

urobil by som ti to aj ja ale do BA by si to mal asi daleko tak si pozri svoje okolie kto robi diag... :wink:

luky93939
Autor témy

Pondelok, 8. Júla 2013, 06:48

Jok3er napísal:
aby ti nevyhadzovalo chybu ziarovky ti urobi (takmer) hociktory diagnostik...da sa to naprogramovat aby nekontrolovalo odpor na hociktoru ziarovku aku len chces... :smile:

urobil by som ti to aj ja ale do BA by si to mal asi daleko tak si pozri svoje okolie kto robi diag... :wink:

diky za ochotu :thumbup: ale do BA to mam daleko skoda no

luky93939
Autor témy

Pondelok, 8. Júla 2013, 06:53

ice.blade napísal:
chalan preco nechces svietit clonkou aj halogenom? mal by si to ovela lepsie :)

mas pravdu ze by to bolo lepsie ale ked sa na to pozriem z estetického pohladu vyzera to tak lacno a nie originalne

ice.blade

Pondelok, 8. Júla 2013, 07:23

pane original E46 bixenon tak isto svieti dialkovymi aj clonkou aj halogenom... ono halogen je nastaveny tak ze dosvieti dalej nez xenon po odklopeni clonky a super sa to doplna... tzn lacne a neorigo to rozhodne nieje :D skor by som rozmyslal kupit original bixenon a nie morimoto bo to vyzera samo o sebe neorigo

luky93939
Autor témy

Pondelok, 8. Júla 2013, 10:45

ice.blade napísal:
pane original E46 bixenon tak isto svieti dialkovymi aj clonkou aj halogenom... ono halogen je nastaveny tak ze dosvieti dalej nez xenon po odklopeni clonky a super sa to doplna... tzn lacne a neorigo to rozhodne nieje :D skor by som rozmyslal kupit original bixenon a nie morimoto bo to vyzera samo o sebe neorigo

Kamos ma origo bixenon e46 fl a svietia mu bez hologenu tak preto som si myslel ze to tak ma byt a co sa tyka kvality tak moje svietia obroti origo o dost lepsie a cenovo neporovnatelne lacnejsie a ked sa clovek nepozrie z blizkosti 15-20 cm od svetla tak nespozna rozdiel :thumbup:

ice.blade

Pondelok, 8. Júla 2013, 12:55

tak ano nove paraboly su vzdy lepsie ako zajdene 10 rocne :) btw to ci ma prisvecovat halogenom sa da nakodovat tzn jazdia auta aj tak aj tak

PetoK
Kraj: Žilinský

Pondelok, 8. Júla 2013, 17:08

Ice, tie Morimoto nie su nejake cinske smejdy, ale momentalne jedny z najspickovejsich projektorov, ktore sa vobec montuju do aut a su asi tak o 100% lepsie ako nove origo Bosch/AL, ake sa davali na E46 FL... ma ich v ponuke aj chalan z Prahy, CaknakisT...
Bol som u neho v Prahe osobne a je to nieco neskutocne, orig lampy su oproti tomu uplny srot, svietia jak kahance... :thumbup:

Pepqo
Auto: E46 323i
Kraj: Košický

Pondelok, 8. Júla 2013, 20:40

tiež som ich nedavno daval a zatial spokojnosť ..doteraz som jazdil s clonkou + halogen dialkove, pred par dňami som halogen odpojil, uvidime ako to nakoniec definitivne zapojim po par večernych dlhších trasach, cez bmwscanner to jednoducho za minutu vypneš chceck žiarovky :smile:

luky93939
Autor témy

Pondelok, 8. Júla 2013, 22:19

Pepqo napísal:
tiež som ich nedavno daval a zatial spokojnosť ..doteraz som jazdil s clonkou + halogen dialkove, pred par dňami som halogen odpojil, uvidime ako to nakoniec definitivne zapojim po par večernych dlhších trasach, cez bmwscanner to jednoducho za minutu vypneš chceck žiarovky :smile:

pepqo tak ak to vies a si ochotny tak napis kontakt do pm a niekedy ked budes v SNV tak to mozme skusit zmazat :bmwball:

srdosh
Auto: BMW 530xd e61

Streda, 10. Júla 2013, 21:07

Vieš mi poslať link na takéto Moromoto paraboly? Tiež o nich uvažujem. Našiel som ich aj na EBAY, tak aký je rozdiel...

luky93939
Autor témy

Streda, 10. Júla 2013, 22:37

ja ich mam z aliexpresu a su podstatne lacnejsie ako z ebay akurat ze na ebay je myslim komplet kit a ja som kupil len projektori a k nim som mal tie krytky a kabel a ostatne veci som uz mal tu je ten link http://www.aliexpress.com/item/FREE-SHI ... 44365.html

lukas107

Sobota, 13. Júla 2013, 18:27

da sa zohnat lacnejsie aj cely komplet kit na prerabku z halogenon na morimoto bixenon?
BMW E70 X5 3.0D
BMW E53 X5 3.0D r.v 2005 (ex)
BMW E39 530dAT Sedan
BMW E46 320d Touring M-Packet (ex)
BMW E36 318tds Compact M-Packet (ex)

fox1k
Auto: BMW

Sobota, 13. Júla 2013, 18:30

neriešilo by to problém vypálených parabol na ZKW svetlách?originál paraboly preč a dať tam morimoto? plug and play to asi nebude :-k

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní