... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

samcho
Autor témy
Kraj: Trnavský

Zapojenie Subwoofru

Sobota, 6. Júla 2013, 16:51

Ahojte,

Chcem sa spytat dostal som do daru subwoofer a chcel by som ho napojit na E61tke. Da sa napojit priamo na radio ak ano ako sa k nemu dostat, alebo jednoduchsie riesenie je napojit ho na subwoofre co su pod sedackami ?

defe
Auto: ex E60 M54B30 M6
Kraj: Žilinský

Re: Zapojenie Subwoofru

Sobota, 6. Júla 2013, 21:35

ahoj a mas aktivny subac?ci iba bednu ,ak iba bednu tak potrebujes zosilnovac, lebo ked to napojis na repraky tak to bude na hovno hrat. v celom aute je optika ,tak zapojenie zosiku bude dost komplikovane

samcho
Autor témy

Sobota, 6. Júla 2013, 21:47

Je to aktivny subac

defe

Sobota, 6. Júla 2013, 22:56

ak mas logic 7 tak tu je zapojenie subu
http://forums.5series.net/diy-do-yourse ... ll-117775/

lukinooo3
Auto: BMW 530xd touring

Nedeľa, 7. Júla 2013, 00:16

alebo kup si toto http://autoomega.sk/index.php?id_sek=16 ... aradenie=9 jednoducho to napojis na zadne repro...v strope....popod tesnenie natiahnes kable do kufra a odtoho napojis zosilovac...je to celkom jednoduche...mam to tak napojene a slape to v pohode...zosilovac mam v bocnej kapse vzadu...take ho nieje vidno...

samcho
Autor témy

Nedeľa, 7. Júla 2013, 10:57

Este jeden pboblem sa vyskocil... Musim napojit na subac REMOTE z radia. Prud mi do subwoofru ide, ale nesvieti power, a v manuali som sa docital ze treba ten REM napojit. Tak, hadam sa mi podari nejak vybrat radio :D

defe

Nedeľa, 7. Júla 2013, 12:24

radio nemusis vyberat, zober skusacku a vyskusaj poistky nad baterkou ked zapnes zapalovanie tak by mal ist do niektorej prud a ked vypnes tak nie

lukinooo3
Auto: BMW 530xd touring

Nedeľa, 7. Júla 2013, 15:50

remote som napojil na zadny zapalovac...vzdy ked zapne zapalovac zapne(kluc do prvej polohy alebo nastartovanie) aj zosilovac...a nemusim sa bat ze mi vyslaha baterku ked nemam nastartovane...

samcho
Autor témy

Utorok, 9. Júla 2013, 20:00

Subac napojeny vsetko slapalo ako ma, ale nastali problemy na druhy den som upratoval auto a pocuval radio samozrejme so subacom a vyslahal som baterku. Auto som dal nabit vecer som isiel do mesta vsetko bez najmensieho problemu. Dneska sa dnem do auta pichnem klucik a auto ani neblikne nic. Odpojil som subac z baterky skusim a auto nastartovalo. Tak si hovorim ze som nieco pobabral. Dojdem do mesta povybavujem co mam auto slape stale v pohode. Este idem do obchodu a ked chcem odist zase auto nereaguje absolutne na nic ani na alarm ani kufor nesiel otvorit odomknut dialkovim vobec nic. Potom to na chvilku naskocilo tak som odomkol kufor odpojil baterku zapojil a auto zase nastartovalo bez ziadneho problemu. Akurat zakazdym ked mi to takto zblblo tak som musel nastavit cas a naskocila mi chyba aktivneho riadenia ale ta zmizla po 20 metroch jazdy. Ako som dosiel domov tak som isiel za par hodin vyskusat auto nastartovalo, ale napisalo chybu senzoru tlaku v pneumatikach, Pripisujem to poistke (Len neviem ani podla knizocky ktora to moze byt) lebo mi vcera odisla aj poistka na klimu.

Ziadne zasahy do kabelaze som pri tom nerobil. jedine co som robil boli signalne kable k autoradiu a remote kabel pripojeny na zadne svetlo.

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Streda, 10. Júla 2013, 11:22

samcho napísal:
Subac napojeny vsetko slapalo ako ma, ale nastali problemy na druhy den som upratoval auto a pocuval radio samozrejme so subacom a vyslahal som baterku. Auto som dal nabit vecer som isiel do mesta vsetko bez najmensieho problemu. Dneska sa dnem do auta pichnem klucik a auto ani neblikne nic. Odpojil som subac z baterky skusim a auto nastartovalo. Tak si hovorim ze som nieco pobabral. Dojdem do mesta povybavujem co mam auto slape stale v pohode. Este idem do obchodu a ked chcem odist zase auto nereaguje absolutne na nic ani na alarm ani kufor nesiel otvorit odomknut dialkovim vobec nic. Potom to na chvilku naskocilo tak som odomkol kufor odpojil baterku zapojil a auto zase nastartovalo bez ziadneho problemu. Akurat zakazdym ked mi to takto zblblo tak som musel nastavit cas a naskocila mi chyba aktivneho riadenia ale ta zmizla po 20 metroch jazdy. Ako som dosiel domov tak som isiel za par hodin vyskusat auto nastartovalo, ale napisalo chybu senzoru tlaku v pneumatikach, Pripisujem to poistke (Len neviem ani podla knizocky ktora to moze byt) lebo mi vcera odisla aj poistka na klimu.

Ziadne zasahy do kabelaze som pri tom nerobil. jedine co som robil boli signalne kable k autoradiu a remote kabel pripojeny na zadne svetlo.

v prvom rade ten remote nezapajaj na svetlo, daj to na zapalovac v kufri... mozno si si iba vyjebkal baterku, ak by tam bol skrat, tak sa o to postara poistka...este si cekni ci zosilovac netaha prud aj ked je remote vypnuty

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní