e60 nie je istotne hupacka, taktiez nie e63 na ktorej teraz jazdim a porovnavam, ano neporovnatelny je technologicky vyvin atd., ale dpc ludia, ja pri 140 - 150 zacinam mat vazne strach na tej ceste na e46 pretoze zacne odskakovat a celkovo nemam pocit nejakej istoty, auto zacina byt velmi neiste
neporovnaval by som neporovnatelne, ale ked vidim, ze nie som jediny co ma na e46 s tymto taketo skusenosti a tieto pocity tak mi to sakra neda, najma ked vidim ako sa dalej tlacia ine auta a nemaju vobec pocit neistoty
passat bol r 2005 - v tom roku zacali novsie modely, ale to je este z poslednych kuskov predosleho modelu, nevynikal ziadnou extra vybavou a urcite nie nejakym super podvozkom. a podla vsetkeho uz aj e39 co nie je ziadny mega technologicky pokrok drzi stabilnejsie a istejsie mnoho krat viac ako e46 (btw e39 zacali robit v roku 96 alebo 97)
mna e46 v tomto maximalne sklamala, ja v nej stracam vdaka tomuto nejaky potencial, na co mi je potom nejaka 330i ked limit mam pri 140 - 150

ja sa musim smiat, ale toto je uplne 'cele zle', ako poniektori vravia
na porovnanie firemny civic (08-09) co nema absolutne nic, ba dokonca ma nejako pritvrdy podvozok - pocitovo znasa lepsie tieto cesty
je to proste dane celou napravou a konstrukciou podvozku ? cize nenapravitelne ?
obavam sa, ze ked ho clovek aj troska znizi a tym to auto pritvrdi, tak zacne este pomerne viac odskakovat cize napokon iba deformuje cele auto
takze
SPAT K OTAZKE !
- Je mozna nejaka naprava podvozku e46 k lepsej stabilite vo vyssich rychlostiach na nasich cestach ? mna momentalne e46 maximalne sklamala svojim pontecialom kvoli podvozku a zvazujem, ze sa jej vzdam a uz do nej nebudem ani len investovat
a kto sa pride za mnou ohanat tym, ze ako perfektne drzi, tak mu odporucim dobru zivotnu poistku a este ho privediem do reality
v e90 som este nesiel, ale mam obavy, ze tam to nebude ziaden extra technologicky vyvin podvozku k lepsiemu