... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Pity777 napísal:caute chalani,
mam na vas prosbu, kupil som auto v polke januara uz aj s rocnou dialnicnou znamkou na rok 2013 (rovnako aj s rakuskou rocnou, kedze predchadzajuci majitel pracoval v rakusku a pravidelne dochadzal domov), problem je ze mi dialnicna znamka vybledlaa to leto este ani nezacalo. kontrolnu znamku mam ale nemam od nej blocek kedze som ju nekupoval ja. prelustroval som viacero diskusii aj clankov ano viem ze sa predavali aj falosne kt. bledli atd. no prave docital som sa ze sa to stava aj u origo znamkach ak je chybna seria... moja z ruzovej vybladla na sivu
zajtra by som spravil aj foto aby ste videli ten rozdiel.
chcem len vediet ci sa to uz niekedy niekomu stalo, mam na 2 firemnych autach tiez rocne nalepky a tie nevybledli ani len o kusocek, a zatial co som si vsimal auta som to neviel u nikoho. nemam problem si kupit novu znamku ale ak sa taketo nieco stalo viacerim z nas tak predsa 50€ je 50€ a nenajdem ich len tak hoci kde na zemi.
vdaka
Anubis-artS napísal:Pred nedavnom ma zastavila kontrola dialnicnych na R1...mal som vyblednutu dialnicnu...zobrali druhu cas dialnicnej dali do skenera...a bola falosna....tak som si musel novu kupit a tento krat som si odlozil aj blocek .