... všetko o BMW ...
zubo12 napísal:Vcera som sa rozhodol k radikalnej zmene v brzdovej sustave,lozisko sa hlasilo uz dobre dlho a taktiez brzdy uz bolo,zohnal som komplet ramena z 318is (myslim,ze len 318is a 325i mali kotuce vzadu),ramena su nastriekane,nove silenty nalisovane,potrebne mat nove brzdove lanka na rucnu a chut do roboty...skoncil som len na jednej strane,cize obojzivelnik![]()
zubo12 napísal:
E30Nikolaj napísal:diki pekne, za radu,a tie foto mi urcite pomozu popri robote
E30Nikolaj napísal:cawko fotky nebudu,pisal si že neskor daš?tak sa pitam dik,ja som dopadol tiez dobre kupil som obidva ramena,s kotucmy aj s poolosmy,este aj cidlo na abs tam je,za 50euro,uz hladam len napravnicu trosku to očistim,osetrim nek to nechita tak rychlo hrdzu,a pustim sa aj ja do toho,zatial beham na 46tke![]()
![]()
![]()
![]()
zubo12 napísal:Budu,len teraz som nechal prsty tam,kde som nemal....mam ich trochu spuchnute.
poloos pasuje aj z 2.4,nic ti netreba,okrem brzdovych lan,to vsjo
zatial,len tak kratko..
zubo12 napísal:Vcera som sa rozhodol k radikalnej zmene v brzdovej sustave,lozisko sa hlasilo uz dobre dlho a taktiez brzdy uz bolo,zohnal som komplet ramena z 318is (myslim,ze len 318is a 325i mali kotuce vzadu),ramena su nastriekane,nove silenty nalisovane,potrebne mat nove brzdove lanka na rucnu a chut do roboty...skoncil som len na jednej strane,cize obojzivelnik![]()