ja som to bol zbezne pozerat, bo tiez mam zaujem, ale neviem ako mi dopadnu veci.. ci zostanem na svk atd

DD
minusy:
stav: hroza, pneu su popraskane a bubliny na nich, ine kolesa niesu, auto uz cca 4 mesiace nevidelo cestu, cize brzdy sa uz tiez vyfarbili - mozno bude stacit ich rojazdit.. kladky a napinaky hrkocu a vidno aj hrdzu na nich, co bude treba tiez vymenit, samozretme total vsetky naplne, filtre a oleje, chybal telefon
s autom som nejazdil kedze az take hot to pre mna nebolo, takze napravy su otaznik..
taky rychly prepocet mi vysiel na nejakych 1500e co bude treba do toho hned plesknut aby jazdilo (samozrejme, ze sa tam daju obut kolesa s 3,5mm dezenom a vynulovat interval na vymenu kvapalin ked je clovek o vode a rozkoch - cize odhad ceny na opravy len nevyhnutne veci)..prekvapenia nepocitam
k autu je jeden seriozny kluc a jeden servisny, nema servisku a je to zobrate nejakemu neborakovi co neplatil leasing, cize macka vo vreci
plusy:
co sa elektriky tyka, tak tam nehlasilo ziadne chyby az na nedostatok stavy v ostrekovacoch

na diagnostiku som nedaval, ale vybava co som skusal fungovala, interier pomerne zachovaly (ziaden funglac, ale ani ciganske vozitko) - mne osobne sa pacil

dobra vybavicka (vsetko co od auta na urovni ocakavam.. snad uz len ventilovane sedadla a TV by to chcelo

), ale urcite by bolo dobre veci ako webasto, navi (napr aktualnost map), automat vyskusat
suma sumarum, pokial je clovek hrac a ma este zo 2litre v zalohe tak to stoji minimalne za omrknutie