... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

exdozer
Autor témy
Auto: BMW 330xD
Kraj: Bratislavský

xenony do e46 pred FL

Pondelok, 29. Apríla 2013, 12:14

cafte, mam e46 330xd Touring, r.v. 2001 pred FaceLiftom s klasickymi halogen svetlami. kupil som HID prestavbovu sadu xenonov, ale nechcem to dat do klasickej H7ckovej paraboly na voze, nech to nesvieti kade-tade. chcel by som preto kupit svetla na moj model vozu kde v pozicii stretavacich svetiel je projektor, do ktoreho osadim xenonove vybojky zo sady. mate niekto typ? vdaka!

exdozer
Autor témy

Re: xenony do e46 pred FL

Pondelok, 29. Apríla 2013, 12:20

ved ja by som kupil aj origo svetla, len potrebujem vediet, ci mi tam budu pasovat tie H7ckove vybojky. teda ja myslim cisto svetla, bez vybojok a vsetkeho ostatneho prislusenstva. nechcem riesit to, ze na xenony treba mat aj ostrek a ze ma zastavia policajti, ktori by ma pokutovali za to, ze ich nemam od vyroby, atd. ... len to nechcem montovat do klasickej halogenovej paraboly, preto by som rad cisto len svetla, islo by to tak? kde by som ich kupil za rozumnu cenu?

Užívateľov profilový obrázok
ice.blade

Pondelok, 29. Apríla 2013, 12:31

bucekcades: nechces s tym uz prestat a spravat sa ako clovek??? tymto co robis nic nedosiahnes, maximalne po tebe moderatori poupratuju behom par minut a neostane po tebe nic :D

exdozer: nie, original su D2S a je to komplet svetlo so starterom, RJ xenonu atd, H7 xenon ti je v original leda zeby si chcel dat do dialkovych :D

exdozer
Autor témy

Pondelok, 29. Apríla 2013, 12:39

aj som si teoreticky myslel, ze to asi bude kus ine... a vies mi poradit, je pre moj voz nejaka neoriginalna alternativa, do ktorej by som vedel osadit tieto H7ckove vybojky a tie svetla by mali projektor a boli by bez AngelEyes? ja co som pozeral, vsetky kompatibilne svetla boli uz aj s AE...

Užívateľov profilový obrázok
ice.blade

Pondelok, 29. Apríla 2013, 12:41

vsetky su s angel eyes... H7 osadis jedine do tychto cisnkych svetiel DEPO, HALO, FK automotive atd co stoja za prd... ak chces upravit svoje halogeny na xenon/bixenon skus si zohnat paraboly od FX-R a tie narvi do halogen paraboly... okrem D2S by teoreticky mali fungovat aj s H7 hidkou

exdozer
Autor témy

Pondelok, 29. Apríla 2013, 12:48

som v tomto kus laik, vedel by si mi supnut dajaky link na tie paraboly od FX-R? a este jedna vec, pokym by som chcel komplet origo svetla na moj model, bolo by potrebne aj daco prerabat mimo vymeny samotnych svetiel?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: bmw-fan-ke a 3 neregistrovaní