Ahojte,
chcem sa s vami podelit o dnesny nie velmi prijemny zazitok. Objednal som si tieto disky
http://www.centrumkolies.sk/product/dot ... tny-60790/ na moju 330xd (2006). Pri objednavke som samozrejme uviedol aj presny typ auta. Dnes som siel dat prezut gumy, cize zimne sli dole, na vsetky tieto nove letne disky sa nasadili letne gumy a potom problem. Disky su vo vnutri (oproti original 17kam) zuzene a nedaju sa nasadit na auto. Pri nasadzani trie vnutorna cast o brzdovy strmen. Cize vysledok: disky su mi nanic, pricom predajca hovori ze presne na moj voz su tieto disky homologizovane (co mi je prd platne ked sa tam proste nevopchaju), jeden z diskov, ktory sa nasadzal je vo vnutri poskodeny, co nastalo pri nasadzani disku na auto (kedze zadrel o brzdu), takze vratit sa normalnym sposobom neda, nehovoriac o tom ze gumy boli obute na vsetky 4 disky co po precitani obchodnych podmienok predajcu znamena, ze by nesli vratit ani keby neboli poskodene. Ihned som kontaktoval predajcu, dohodli sme sa, ze mu poslem fotky, priplatkove vacsie brzdy sme vylucili, kedze ani podla VINka tam zakupene neboli a navyse jazdim na 17kach doteraz a tie by sa na mpacketove brzdy nezmestili vobec ziadne. Kedze je jeden disk poskodeny, buduci tyzden pre ne pride kurier a posielaju to importerovi na reklamaciu, pricom neviem, aky to moze mat zaver, kedze zevraj su na toto auto homologizovane...Takze asi tolko, asi som mal investovat do nejakych vacsich