... všetko o BMW ...
Moderátori: Hugino, SmartBastard
hansm5 napísal:no tak toto nepomohlo:(((zkus asi na hodku odpojit baterku![]()
ps.hlavne si nezamkni auto
TT-SIMIK napísal:ziadna chyba tam nebola...Ten co ti to dvihal cez diag ti mal aj povedat,aka chyba je zapisana v Rj EHC....podla toho presne vies kde je problem...za posledne mesiace riesim stale kompresory ci uz x5 alebo E61.....a vzdy tam chyba je ulozena....
jararak napísal:a co bolo zle?vyriesil si to neako?dakujem za kazdu raduco ak tam nieje ulozena ziadna chyba? mal som 2 take x5 (m54)
jararak napísal:tu menil predne mechy este predchadzajuci majitel.asi sa nato vyserem a nebudem to riesit...auto si stale drzi strednu vysku.neda sa ani zdvihnut ani spustitjedna to len vypisuje a ma to chvilkove na druhej sa menili mechy (po tom co praskly), posledne tam robili nieco s cidalmi na zadnej naprave, bohuziail ani jedno auto som viac ako mesiac nevidel
Puto225122 napísal:tak sme dvaja:) neska som si vsimol ze ked nalozim kufor a auto sa zatazi a nastartujem tak kompresor fuka a auto zdvihne.takze to funguje ale preco vypisuje stale poruchu???Taktiež mám ten istý problém. x5 Auto drží zhruba strednú výšku a už som z toho celkom na nervy!! Jararak mi to pozeral, vlastne ja som ta jedna X5 o ktorej hovori ale prosto diagnostika nič neukazuje! kompresor ide. mechy niesu prasknuté! nikdo nevie pomocť! :) takže ak by sa to niekomu podarilo vyriešiť skôr ako mne dajte vedieť! :) diki