... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

kiwi666666
Autor témy
Auto: BMW E46
Kraj: Trenčiansky

Zámok kufra + osvetlenie

Nedeľa, 17. Marca 2013, 12:35

Zdravíčko páni, nechcel som zakladať novú tému ale nenašiel som tú pôvodnú. Mám taký problém. Na palubovke mi svieti kontrolka otvoreného kufra, prestalo svietiť osvetlenie v kufry. Kufor je fyzicky zamknutý a odomknúť ide iba manuálne klúčom. Nefunguje ani dialkové ani tlačítko na kufry. Pozeral som zámok ten sa zdal mechanicky v poriadku, pozeral som kábliky v tom gumennom krku žiadny z nich nebol seknutý, rozobral som zámok a tiež som kontroloval microspínač pri osvetlení špz... už si neviem dať rady v čom je problem. Sorry za zakladanie novej témy ale už som z toho zúfalý.

Tento problém mám na BMW 320D 99r.

kosti123
Auto: e46 323Ci
Kraj: Košický

Re: Zámok kufra + osvetlenie

Nedeľa, 17. Marca 2013, 12:48

Na pozeranie kablikov si vezmi multimeter, len tak okom co chces zistit?

kiwi666666
Autor témy
Auto: BMW E46
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 17. Marca 2013, 13:13

Keby som ho mal tak to pozriem, pozeral som to iba tak laicky, nechcem to dávať do servisu lebo to nieje nič zložíté len neviem prísť na to kde je zrada.

Wincik
Auto: BMW 325 TDS
Kraj: Žilinský

Utorok, 19. Marca 2013, 12:09

mne tiež nejde otvoriť....nešli mi svetlá na špz....tak som zhodil lištu..zistil som že su tie svetlá úplne rozpadnuté...( zoxidované..až tak že sa pliešky rozpadli ) tak som ich vyhodil tie svetlá..a enchal len kábliky.....a neviem či som niečo odjebal...ale nechce sa mi otvoriť kufor :D

toudy330ci
Auto: bmw e46 330ci cabrio
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 24. Marca 2013, 19:37

chyba je v mikrospinaci v zamku...chyba moze byt aj ak mas lanko a nie plastove tiahlo lanko zvykne byt napnute potom sa nespoji kontak v mikrospinaci a signalizuje otvoreny kufor plus ide otvorit iba klucom cize bud rozobrat a poriadne to pokukat alebo novy zamok :D ale ked to rozoberies a poriadne pozries bude to lacnejsie ako kupovat celu zamku a nie je to take zlozite tak vela stastia....
p.s. este skus kuknut zvazok kablikov v tzv. husacom krku moze byt daky preruseny

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných