... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

jancikam
Autor témy
Kraj: Banskobystrický

ostrekovač okien

Utorok, 12. Marca 2013, 19:40

ahojte od soboty som vlastnikom 525d touring bol to moj tajný sen,včera som kupil na slovnaftke nemrznucu do ostrekovača ,ale po naliatí do téj vatšej nadržky mi len motorček hučí,ale neostrekuje celkom na začiatku otrekoval svetlá,ale potom nič čo to može byt?
predchadzajuci vlastnik vravel niečo o tom že on tam lieval len čistu vodu,a že obsah z téj menšej nadžky sa zmiešava s vodou a že mu to riadne fungovalo,može byt na vine to že som miesto vody nalial tú nemrznucu zo slovnaftky...? :?: :idea:

rancsodavid
Auto: lancia kappa 2,4jtd
Kraj: Nitriansky

Re: ostrekovač okien

Utorok, 12. Marca 2013, 21:00

](*,)

Užívateľov profilový obrázok
ROKI49
Auto: G20 330i
Kraj: Bratislavský

Utorok, 12. Marca 2013, 21:16

ak tam bola len voda tak ako mrzlo asi rozdrbalo to cerpadielko ale to je len moj vystrel do tmy. Vyuzijem to tu a spytam sa cim sa da precistit cely tento ostrekovaci system? Lavy ostrekovac mi poslednu dobu ledva dosti na okno kua.
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
tomikelly
Auto: BMW e39 530d
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 12. Marca 2013, 21:53

Nuž tak expert predošlý majiteľ ](*,) teraz aspoň vieš prečo ti to nejde. Tá veľká nádržka 6l slúži normálne na čistenie okna keď pritiahneš pravú páčku za volantom k sebe. Plus to ešte raz za čas očistí svetlá. Tá malá nádržka 1l je na intenzívne čistenie. To sa spúšťa tým tlačidlom zboku na pravej páčke za volantom myslím je tam písmeno S. Funguje to potom tak že do tej malej nádržky môžeš dať koncentrát nejakého čistidla na odolnú špinu a keď potom stlačíš to tlačidlo S na boku páčky tak táto čistí okno a svetlá.

Takže vďaka expertovi ktorý tam pred tebou nalial vodu ktorá tam pravdepodobne zmrzla ti to teraz nejde ako písal roki49. Nechápem ani ako sa na to dalo logicky prísť že tam ide voda a tam niečo čo robí tú vodu nemrznúcou keď vraj sa to potom zmieša tak asi logicky sa to zmieša keď to striekaš na okno a v nádobách ti aj tak voda zmrzne.

Ty si tam dobre nalial nemrznúcu akurát je už neskoro.
BMW e39 530d M-packet | Príbeh
http://www.bmw-europe.eu
Kontakt: 0949 711 300

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných