... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
tibor33 napísal:Zdravim chalani
chcel by som vas poprosit o radu, nedavno som kupil bavoraka 330xd, r.v.04 , automata, autičko jazdi všetko pekne, ale občas mi začne trepat, vibrovat celym autom ..ale len ftedy ked je v zaberu čize ked ho rozbieham alebo akcelerujem, su to taky vybracie ze to citim nohami na podlahe a sem tam to aj zapuka ako keby to bol homogenicky klb ale to trasenie je dost take velke , ked sa mi to stalo prvykrat tak som myslel ze mi idu odpadnut kolesa ale tie boli pritiahnute všetky , Nemate niekto skusenosti s takymto problemom ?? Budem vdačny za kazdu radu pretoze absolutne netusim čim to môže byť .
tibie napísal:Ja mám ten istý problém, len mne vibruje aj volantAle ja to mám krivými diskami ... zajtra ich idem dať vyrovnať
tibor33 napísal:
tak to mas v pohodemne praveze volantom netrasie ..ale celym autom ...a normalne to citit na sedačke aj nohami na podlahe. a divne je hlavne to ze mi to nerobi vzdy ale iba niekedy .
svanto66 napísal:co tak vadne ulozenie kardanu??mne to tiez trasie pri rozbiehani ale na 320d 110kw..trasie mi to len na 1. 2. 3. prevodovom stupni..objednal som to ulozenie tak to vymenim a uvidime..