... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
pravé kolesá boli na ľade a ľavé na betóne, chcel som sa pohnuť a začalo prehrabávať len to koleso, čo je na ľade!!! ľavé nič. Tak som najprv stlačil na 2 sekundy DTC a aktivoval ho, zasvietila kontrolka DTC a stále to isté...potom som to podržal ešte dlhšie až sa vypla funkcia DSC, taká kontrolka s kruhovou šípkou ponad A a aj tak prehrabovalo len to koleso čo je na ľade!!! Aby som sa pohol tak potrebujem logicky, aby mi zabralo to koleso čo je na betóne (pevnom povrchu) a nie to čo je na ľade....Ja som si myslel to že ak funkciu DSC vypnem tak mi budú jednoducho zaberať obidve kolesá a to by mi v tomto prípade pomohlo vyhrabať sa, takže tomu nechápem, doteraz som mal predný pohon a myslel som si že kolesa zaberaju jednoducho naraz obidve...
díkyLe Gend napísal:DTC je ako DSC, ale zasiahne az pri vecsom vykyve (vecsie natocenie volantu alebo vecsi smyk).
Tiez som zazil situacie, ked nejake koleso presmykovalo na mieste, no vtedy sa mi ozvali brzdy a to koleso sa pribrzdilo, cim sa sila preniesla na to stojace koleso. Tak by to malo fungovat v normalnom rezime DSC, ci ?