... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

mmracing.sk

irons
Autor témy
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Bratislavský

Touring zadne okno

Piatok, 22. Februára 2013, 15:58

Nazdarek, skusil som hladat, ale nasiel som len temy v ktorych nebolo napisane ako problem vyriesili a ci vobec.
Zadne okno sa mi same od seba otvara. Hocikedy, za jazdy - ked stojim, odomknute - zamknute, rano - vecer, zima - teplo... Odskoci a sem - tam pocujem ten zamok este naprazdno cvakat aj ked je okno otvorene. Zacalo pred tyzdnom, otvorilo sa asi 20x pocas rannej 20 minutovej cesty do prace, na druhy den a cely tyzden nic, tak som myslel ze nejaka haluz. Vcera zacalo zase a dneska tiez. Tak neviem co s tym riesit. Este drobnost, aj zadny stierac trosku blbne, zacal nejak ztazka stierat raz aj zostal v strede okna stat... Tak neviem ci to ma nejaky suvis. Vopred dikes za rady.

Užívateľov profilový obrázok
fox1k
Auto: BMW
Kraj: Žilinský

Re: Touring zadne okno

Piatok, 22. Februára 2013, 16:03

pozri gumenú prechodku, niekde ti tam skratujú káble zo zadných dverí, niekde ti tam skratujú káble :wink:

rss
Auto: E46, E91 320d
Kraj: Prešovský

Piatok, 22. Februára 2013, 20:12

ja k tomu stieracu
mas tam pravdepodobne zaoxidovane puzdro v ktorom je ulozena hriadel stieraca. ja som to premazal wd40 ale nepomohlo nadlho, tak som to rozobral, komplet prebrusil jemnym smirglom namazal vazelinou a uz mam rok pokoj. [-o< ale este predtym s nim skus pochodit ked budes mat otvorene zadne okno ked ide tazko tak to vycisti a premaz a ked pojde lahko tak to bude problem s elektrikou ako spominal fox1k

dierik1
Auto: BMW e46 320D Touring
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 23. Februára 2013, 18:01

Caf,ja som mal podobný problém ibaže mne sa okno otváralo prevažne keď som stál,počas jazdy asi 2-3 krát.
Idem okno v pohode- zastanem na semafóre a bum otvorene ,už som bol zúfalý. Jeden známy mi čo sa vyzná do káblikov mi to urobil tak ,že niekde v kufri pri baterke alebo kde to okno odpojil a je pokoj.Jediná chyba je tá, že je zablokované a nedá sa otvoriť len celý kufor ale to mi vôbec nevadí.

Adrian_B

Sobota, 23. Februára 2013, 22:43

zaoxidovaný spínač otvárania okna pod stieračom :thumbup:

irons
Autor témy
Auto: BMW 320d E46

Pondelok, 25. Februára 2013, 08:56

Klapci, dik za tipy.

Maco594
Auto: E91, E30

Pondelok, 25. Februára 2013, 10:38

Adrian_B napísal:
zaoxidovaný spínač otvárania okna pod stieračom :thumbup:

a vyriešilo to wd-čko :D

Tibiss
Auto: seat leon II ...

Pondelok, 25. Februára 2013, 11:50

takže hovoríte, že mám striekať WDčko na ten gombík pod stieračom a že to prestane blbnúť?

Niekde tu je takáto téma a tam písali, že na vrchu okna je nejaká kocka, a tam prechádzajú kontakty do tej fólie, tak to prepájkovali a bolo

tak neviem potom

ja som to dočasne vyriešil vybratím poistky č. 58 keď ju tam po čase dám tak to taký týždeň funguje a potom zas...
Skoda - Simply Never

drago_16
Auto: 530d e61

Pondelok, 25. Februára 2013, 20:35

Pripajam sa k teme mam presne ten isty problem+nefunguje mi ten spinac na otvorenie ,avsak klucom mi to ide otvorit v pohode.Pri zamknutom aute sa okno neotvara.Este prijam aj to ze mi na zadne sklo spadol sneh zo strechy domu a zlomil stierac.Takze ak niekto komu sa tiez zlomil cita tak mi dajte vediet kde ste zohnali novy pripadne pouzivany ale funkcny+cenu.Co sa tyka spinaca a opravy budem sa tomu venovat ked bude lepsie pocasie a viac casu.alebo ked ma to okno dostatocne vytoci. :roll:

palci540
Auto: BMW E61 530D A/T LCI
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 20. Novembra 2016, 15:16

Mám podobný problém, tiež mi to otvára samo od seba, raz som už to tlačidlo na otváranie kufra menil a bol pokoj, ale teraz zasa. Teraz neviem, či je to vypínačom, lebo keď odpojím len samotný vypínač (tam hore na okne z vnútra, kde je stierač), tak sa to aj tak otvára...tie skraty na kábloch sú strašné, pravdepodobne to mám asi aj ja, ale niej nejaký jednoduchý postup od kadiaľ začať hľadať, prípadne, nejako premeriavať multimetrom odpory?...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 3 neregistrovaní