Zdravím, už pár týždňov to tu okukujem a teraz som sa odhodlal zaregistrovať sa a konečne sem aj napísať.
Ako som napovedal už v predchádzajcej vete, pár týždňov som už bez auta a uvažujem o kúpe práve BMW. Či už preto, že je to auto po ktorom sníva už kopec rokov, pre to, že je to kvalitka, alebo pre ten nadčasový design. Všetky dôvody sú pre mňa dôležité a navzdory nesúhlasu celej rodiny, mám chuť splniť si sen a kúpiť si ho.
Denne preliezam všetky ponuky na internete po ktoré sa viem dostať, niekoľko 320d-čiek som už bol aj obzrieť, len bohužiaľ, s mojim budgetom medzi 5 - 6k€ sa nemôžem šplhať moc vysoko.
Ide však o to, že som teraz našiel ponuku, ktorú som bol okamžite omrknúť a mám z nej dobrý pocit. Zvažujem totiž kúpu tohoto autíčka.
http://bmw-rad-3.autobazar.eu/330-dx-4x4-id3961344.htmlKeď som uvidel túto 330xd-čku, zamiloval som sa aj na pohľad aj do stavu počas obhliadky a testovacej jazdy :)
Bol som si ho obzrieť, pobaviť sa s majiteľom a trošku ho prevetrať po okolí a nebola ani jediná vec, čo by sa mi na ňom nepozdávala. Preto by som bol rád, ak by mi ktokoľvek z Vás bol ochotný pomôcť, či už tým, že auto pozná a napíše mi o ňom niečo viac, alebo aspoň Vaše skúsenosti s týmto modelom. Taktiež by som rád vedel, koľko je reálna spotreba v meste / mimo mesta / kombinovane a tak.. Nech viem s čím počítať predtým, než to vezmem. Videl a prečítal som si príbeh 330xd SAHARA ktoré si tu chalan momentálne nádherne prerába, takže myslím, že to nie je až tak zlá voľba, ale, radšej sa najskôr pýtam Vás, odborníkov

Budem vďačný za každý jeden príspevok aaaaa dúfam, že mi ho zatiaľ, kým sa rozhodnem, nikto nevyfúkne

Vopred ďakujem :)