presnejsie ti opisem problem : rano naštartujem cca 5 km ide vsetkko ok ticho po ubehnuti vzdialenosti cca 5km to mam odskusane takto 1.stupen ci dusim auto alebo vytacam ide pekne hladko ticho,ziadny buchot rezonacie zda sa mi ze to ide pekne
2.stupen-to iste ,
3.stupen-pokial sa rozbieham z lahka -hukot ako tak ale ked uz slapnem na to, zacina hučat riadne :)
4.stupen -či z lahka alebo na plny plyn huci to ze sa to neda vydrzat
5.stupen- to iste ako 4
pokial som v aute sam pol biedy ale ked mam v aute 3a viac osob plus nejaky naklad no neda sa s tym jazdit
nalepsie som to postrehol ked idem po rovinke 4.stupen 2000 ot/min 80 km/h zapnem tempomat a idem.......ako tak. pride mierny kopcek tempomat stale zapnuty auto zacne hucat az kym sa nedostane na vrchol kopca ked auto nema zataz znova to ide ako tak
Na aute bola povodna spojka LUK s dvojhmotnym zotrvacnikom v servise ma ubezpečovali ze tam mozem dat klasicku spojku s obycajnym zotrvacnikom ze to menia bezne a ziaden problem s tym nebol, aspom nebudem musiet menit zotrvacnik tak som dal na ich radu a namontoval spojku zn Valeo s obycajnym zotrvacnikom bola to komplet sada spojkova lamela ,pritlacak, lozisko zotrvak. a teraz neviem ci som neurobil zle.
na aute sa menila aj remenica na klukovom hriadeli.