cawte vcera sa mi vybila baterka tak som ho nabijal cca hodinu ...potom to naskocilu som presiel autom cca 50 km a dovtedy som aj 2 krat startoval a vpohode...potom auto stalo okolo 2 hodin a uz potom nic starter sa ani nepohol...celu noc bola baterka na nabijacke a stale nic auto nestartuje...
som skusal nastratovat a nic...ale raz to chitilo z nicoho nic som sadol do auta ze vykusam to este raz a chitilo bez problemou..vypol motor a uz to zas nestratuje... ked to robi imobolizer tak co?
ale jak?? tam je maly pristup k starteru ...minimalne miesto tam je a moze to byt aj neco ine ako starter?? asi nie lebo ked natlacim auto naskoci a ide vsetko bez problemou
nechaj vybrat starter a uvidis...v respektive mechanik....ja idem dat tiez na jar von aj starter a aj alternator a zanesiem ich na repas...nech mi daju nove uhliky puzdra a budem mat svaty pokoj...
auto je v servise . neviem presne co snim robili ale mechanik hovoril ze celi den to uz startovalo a ze ho vecer chcel preparkovat v garazi a uz nic....zas to nestartuje