Streda, 9. Januára 2013, 12:37
Zdravim vsetkych. Ja som uz mesiac tiez majitelom E91 a pomaly sa zacinam orientovat. Na zaciatok pridavam nejake foto a pomaly sa budem snazit pridavat dalsie. Auto je dovezene z Nemecka koncom novembra a zaciatkom decembra po vsetkych byrokratickyh ukonoch (ktore urcite vsetci dobre poznate) som ho uspesne prepisal. Na aute som zatial nic nemenil, neopravoval ani neprerabal. Bol som akurat na vstupnej prehliadke v BMW v Trencine. Inak sa zatial uspesne vozim a zvykam si na zadny pohon, ktory mi teraz cez zimu uz dal zabrat :)
Co sa tyka auta, tak som predtym mal Opel Vectra C vo vybave COSMO. Kto to pozna, tak je to najvyssia vybava v oploch plus nejake priplatkove kraviny. V BMW som chcel najma automat a vstavanu navigaciu. Ostatne veci som moc neriesil, samozrejme som chcel mat vyssiu vybavu, kedze v opli som na to bol zvyknuty.
Oproti oplu som vsak musel ozelet predne parkovacie senzory, stmievacie vnutorne spatne zrkadlo, svetelny senzor a xenony. Chybaju mi najma predne senzory. Co mam vsak prijemne prekvapilo, tak to je fakt, ze BMW svieti v noci o nieco lepsie nez xenony na opli. Fakt palec hore. Inak vybava podobna v BMW vsak system idrive ponuka o dost viac ako v Opli. Takisto mi v BMW velmi chyba nejaky drziak na pohare :) tolko k rozdielom.
Co sa tyka samotneho auta, je to model 320d s tym 177 k. motorom a 6-stupnovou automatickou prevodovkou. Spotreba je o nieco vyssia, cca. 6,5 l./100 km. Bude to vsak zrejme tymi 19-tkami kolesami co mi tam majitel zanechal. Auto malo pri kupe najazdenych 132000 km.
Momentalne sa snazim doriesit nejaky ten drziak na pohare (mozno sa to mnohym zda ako kravina, ale jazdim na dlhe trasy a fakt pijem vela kavy). Plus budem menit tlmice na zadnom kufri a nejake rameno na zadnej naprave. Vstupna prehliadka v BMW dopadla dobre. Okrem toho ramena konstatovali, ze vsetko je okey. To ma velmi potesilo. Takze planujem len dat vytepovat interier, kupit nove koberceky a podobne drobnosti.
Tak zatial tolko na uvod postupne pridam dalsie veci.
-
Prílohy
-

- Photo 9.1.2013 12 02 59.jpg (158.07 KiB) 1771 zobrazení
-

- Photo 9.1.2013 12 02 39.jpg (140.23 KiB) 1771 zobrazení
Naposledy upravil/-a
Misto v Utorok, 15. Januára 2013, 18:17, upravené celkom 3 krát.