... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
srdosh
Autor témy
Auto: BMW 530xd e61
Kraj: Žilinský

predne svetlo E46

Piatok, 4. Januára 2013, 18:33

Caute... mam taky problem. Da sa nejako rozobrat uplne predne svetlo halogen na E46ke facelift? Potreboval by som dat dole tie dve paraboly. Minule som menil ziarovku na dialkovom a ked som zatlacil, nieco tam puklo a terat sa tie paraboly hybu, akoby drzali len na jednej strane. A ak by tam bolo nahodou nieco zlomene, daju sa vymenit len tie paraboly? Vdaka za odpovede...

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Re: predne svetlo E46

Piatok, 4. Januára 2013, 20:09

da sa to rozobrat, daj dole plexi a plast tzv okuliare, daj dole balasty ziaroviek, daj dole gumgy okolo balastov ziaroviek a vytoc kvetinky co najviac von.... potom budes musiet silno zatlacit aby ti vypadli zacvaknute parabolky... bacha nech nic dalsie neulomis ale typujem ze sa ti zlomil spodny uchyt kde je motorcek...

(Damien)
Auto: BMW 330D Touring
Kraj: Bratislavský

Re: predne svetlo E46

Sobota, 5. Januára 2013, 21:35

mne sa to tiež hybalo ale nie na facelifte (malo by to bit na ten isty sposob) nešli ani svetla nastavovat ja som vybral svetlo von treba dat dole plexi je na takich cvokoch gumy okolo ziaroviek dole ale balasty som ja nedaval dole islo to aj s nimy dokonca aj okulare som mal vo svetle je tam taka skara cez ktoru sa tam da dostat. Su tam tyčky ktore držia svetlo plus nastavovanie vyšky a boku su tam tie tyčky na ktorich je taky čapik je možne,že ako si zatlačil tak ti odtial vyskočil ak ano treba ho posunut s kvetinkami na nastavenie svetiel a opatrne ho natlačit ide docela tažko naspet tak treba zatlačit. Davaj pozor treba to opatrne aby si niečo neulomil.

A jasne,že nastavit svetla.
BMW E39 520i Touring ex
BMW E39 523i Sedan ex
BMW E46 318i Sedan ex
BMW E46 330D Touring

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní