... všetko o BMW ...

ale na druhej strane si mi dal s tou spotrebou chrobáka do hlavy
  ale na druhej strane si mi dal s tou spotrebou chrobáka do hlavy  
 na dlhé cesty ideál, ťažko sa to opisuje, treba to vyskúšať
 na dlhé cesty ideál, ťažko sa to opisuje, treba to vyskúšať 

ak mas e34 a si snou spokojny skor by som isiel cestou upgradu motoru
 ak mas e34 a si snou spokojny skor by som isiel cestou upgradu motoru   ja osobne mam radsej stale e34 sice oproti e39 vyzera 34ka ako chudobny pribuzdny v inzteriery proste je tam vidiet pripastny rozdiel materialy, miesto pre vodica a celkovo komfort e39 ale zasa u e34 mam radsej podvozok a riadenie. Celkovo auto je take dravsie lepsie reaguje na riadenie, prevodovka nema drahy ako keby som radil na boeingu a podvozok je celkovo lepsie odladeny u e34 auto proste reaguje o 100percent lepsie na pokyny ako e39 . e39 mi vzdy pride ako keby som presadol do parniku... ale to je len moj subjektivny nazor u mna bmw skoncilo e34kou...  celkovo som po 4och e34 z e39 sklamany aj ked ma tu dost ludi ukamenuje
  ja osobne mam radsej stale e34 sice oproti e39 vyzera 34ka ako chudobny pribuzdny v inzteriery proste je tam vidiet pripastny rozdiel materialy, miesto pre vodica a celkovo komfort e39 ale zasa u e34 mam radsej podvozok a riadenie. Celkovo auto je take dravsie lepsie reaguje na riadenie, prevodovka nema drahy ako keby som radil na boeingu a podvozok je celkovo lepsie odladeny u e34 auto proste reaguje o 100percent lepsie na pokyny ako e39 . e39 mi vzdy pride ako keby som presadol do parniku... ale to je len moj subjektivny nazor u mna bmw skoncilo e34kou...  celkovo som po 4och e34 z e39 sklamany aj ked ma tu dost ludi ukamenuje  
hessy napísal:sice mimo ale aj tak to sem picnemak mas e34 a si snou spokojny skor by som isiel cestou upgradu motoru
ja osobne mam radsej stale e34 sice oproti e39 vyzera 34ka ako chudobny pribuzdny v inzteriery proste je tam vidiet pripastny rozdiel materialy, miesto pre vodica a celkovo komfort e39 ale zasa u e34 mam radsej podvozok a riadenie. Celkovo auto je take dravsie lepsie reaguje na riadenie, prevodovka nema drahy ako keby som radil na boeingu a podvozok je celkovo lepsie odladeny u e34 auto proste reaguje o 100percent lepsie na pokyny ako e39 . e39 mi vzdy pride ako keby som presadol do parniku... ale to je len moj subjektivny nazor u mna bmw skoncilo e34kou... celkovo som po 4och e34 z e39 sklamany aj ked ma tu dost ludi ukamenuje

ano Viktor mas pravdu lebo za cenu peknej e34 v takom stave ako popisujes tak za to mas peknu e39 a dovolim si tvrdit ze aj lacnejsie niekedy... E39 je super auto no podvozkovo je oproti e34 take ,,tupe" ako BMW540 popisuje ako keby si jazdil z kostolom
 ano Viktor mas pravdu lebo za cenu peknej e34 v takom stave ako popisujes tak za to mas peknu e39 a dovolim si tvrdit ze aj lacnejsie niekedy... E39 je super auto no podvozkovo je oproti e34 take ,,tupe" ako BMW540 popisuje ako keby si jazdil z kostolom   ale na jazdenie je to super auto...
 ale na jazdenie je to super auto... lebo som sa vozil a doma nuda
 lebo som sa vozil a doma nuda