... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

pexo
Autor témy
Auto: E39 530i BlackBeauty
Kraj: Prešovský

uprava motora a zvysenie vykonu na E36 318i

Sobota, 7. Júna 2008, 13:02

mam e36, 318i, nejde to zle ale chcel by som aby to bolo trochu zivsie. mam moznost kupit motor 320i a alebo 318 is. je mozne aby som tam nahodil motor z 320i alebo 318 is namiesto mojej klasickej 318i?je tam potom potrebne nieco prerabat, alebo to tam pojde bez problemov? filter uz tam mam, ale este to nieje ono. poradte mi niekto kto ma s tym skusenosti, co by bolo najlepsie. alebo tam dat cip?

Užívateľov profilový obrázok
Diablo

Sobota, 7. Júna 2008, 13:10

keď už chceš prehadzovať motor, tak jednoznačne ISko. Prehodiť to nebude žiadny problém, akurát si potom porieš zadnú kotúčovú nápravu, lebo na tých bubnoch to nebude bohvie čo.
2.0i by som tam určite nedával, prestavba na šesť válec je zložitejšia a keď tak, potom aspoň niaky 2.5liter alebo viac.
ola ola emtroáááá

BMino
Auto: modre
Kraj: Žilinský

Sobota, 7. Júna 2008, 15:18

Diablo ma pravdu, na 2.0 by si musel prehadzovat ovela viac veci,

paul
Auto: E36 E46 E90 E60
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 8. Júna 2008, 11:01

Jasne,vsetko sa da,aj ja som nieco podobne realizoval s kamosom(nie na BMW), ale v dnesnej dobe to nie je jednoduche, spada to pod prestavbu, menis tym identitu vozidla a je to tusim aj trestne ak je to na cierno...
Takze rada a to by spravil kazdy,kto ma rad BMW:
nemen nic,nechaj vsetko original a radsej to predaj v povodnom stave a kup si nieco silnejsie a tiez v origo stave!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lebo ak sa ti potom aj prestavba podari,mozes mat problemy pri predaji, lebo nebude sediet typ motora na stitku s typom motora co tam nahodis...
No na dovozovom aute na KO by to zistili urcite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BMW je BMW !!!

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní