... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

obchodna sekcia

AlienZV
Autor témy
Kraj: Bratislavský

AUX - demontáž

Štvrtok, 29. Novembra 2012, 23:47

Ahojte, stále riešim tento snáď nekonečný problém s AUX na mojej E60.
AUX je umiestený vzadu, je to síce LCI model, ale nemám ešte USB :evil:
Problém spočíva v tom, že AUX voľba je aj v iDrive okne, akurát nedá sa potvrdiť. Napadla ma ešte taká vec, že pri menení
celej iDrive jednotky, sa jednoducho ten AUX nezapojil /predtým šiel no problemos/. Viete mi poradiť ako to rozobrať /tie zadné výduchy, plasty atď.../
Na slepo to nechcem moc fušovať. ](*,) Díky, už som z toho na nervy /50 CD v aute poteší/

MatoFF
Auto: IS200

Re: AUX - demontáž

Streda, 5. Decembra 2012, 00:36

Skor si myslim ze CCC bolo nespravne prekodovane, zbehni najprv za niekym kto to prekoduje, je dost mozne ze sa tym problem vyriesi.

AlienZV napísal:
Ahojte, stále riešim tento snáď nekonečný problém s AUX na mojej E60.
AUX je umiestený vzadu, je to síce LCI model, ale nemám ešte USB :evil:
Problém spočíva v tom, že AUX voľba je aj v iDrive okne, akurát nedá sa potvrdiť. Napadla ma ešte taká vec, že pri menení
celej iDrive jednotky, sa jednoducho ten AUX nezapojil /predtým šiel no problemos/. Viete mi poradiť ako to rozobrať /tie zadné výduchy, plasty atď.../
Na slepo to nechcem moc fušovať. ](*,) Díky, už som z toho na nervy /50 CD v aute poteší/

Sonny...
Auto: E60 530iA
Kraj: Zahraničie

Streda, 5. Decembra 2012, 15:05

Taky si myslim, ze to bude softwarovy problem spise nez nezapojeny konektor. To by ti pak normalne slo vybrat AUX, akorat by ti z nej nic nehralo. Ja bych mel jednu doplnujici otazku - jaky kabel (znacka+cena) pouzivate? Ja koupil obycejny Hama za par korun a neda se to poslouchat. Neustale v tom praska... mozna je spatny ten jack konektor jako takovy. Na tom miste kde je, bych se ani nedivil, protoze do nej musi zakonite lidi vzadu kopat pri prelizani z jedne strany na druhou.
ex E30 318iS M-tech II.

AlienZV
Autor témy

Štvrtok, 6. Decembra 2012, 23:48

ja mám origo vstup na AUX, akurát bolo menené rádio, kvôli tomu, že nefungovali tlačídlá na prístrojovke :D na volante šli. A po výmene už nešiel AUX a mňa už
môže pomaly jebnúť z toho kvanta CDčiek čo tam mám :thumbup:

MatoFF
Auto: IS200

Piatok, 7. Decembra 2012, 00:37

Ale ved sme ti napisali co treba robit... Co viac chces?

AlienZV napísal:
ja mám origo vstup na AUX, akurát bolo menené rádio, kvôli tomu, že nefungovali tlačídlá na prístrojovke :D na volante šli. A po výmene už nešiel AUX a mňa už
môže pomaly jebnúť z toho kvanta CDčiek čo tam mám :thumbup:

Užívateľov profilový obrázok
locarno
Auto: Non BMW
Kraj: Trnavský

Streda, 12. Decembra 2012, 00:00

[quote="Sonny..."]Taky si myslim, ze to bude softwarovy problem spise nez nezapojeny konektor. To by ti pak normalne slo vybrat AUX, akorat by ti z nej nic nehralo. Ja bych mel jednu doplnujici otazku - jaky kabel (znacka+cena) pouzivate? Ja koupil obycejny Hama za par korun a neda se to poslouchat. Neustale v tom praska... mozna je spatny ten jack konektor jako takovy. Na tom miste kde je, bych se ani nedivil, protoze do nej musi zakonite lidi vzadu kopat pri prelizani z jedne strany na druhou.[/quote

Už sa to aj mne stalo že nový kabel letel von oknom po pár metroch kôli slabej kvalite. Záleží kus od kusu.. Inak ked mi už 2x zakopli do koncovky Jack presne ako píšeš vyššie, tak som po 3. krát už kupil takýto: :D
Prílohy
Jack.jpg
Jack.jpg (14.11 KiB) 1540 zobrazení
Jano

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných