... všetko o BMW ...
JoJo napísal:zvaranie na aute neodporucam, bo zvary zvyknu po case hrdzaviet
- ja som to robil tmelom so sklennymi vlaknami
btw. diki seckym za kritiky
Hector napísal:prepac asi budem tvrdy, ale jedine co sa mi na tom aute paci je lak (ten ja neozaj krasny) a BBS. Predne a zadne svetla cisty tuzing pre mna, keby si dal dake pekne svetla s cockou a ciernym vnutrom a do zadu klasicke bielo cervena pripadne LED svetla bolo by to ovela krajsie... aj spataky sa mi nepacia, vyzeraju lacno. No a co mi najviac vadi je predny naraznik, proste keby si dal Mapket naraznik a cierne ladvinky bola by to supa !!!! prepac tak to vidim a citim ja...
spider207 napísal:Tiež sa pridávam k tým čo sa to nepáči. Páči sa mi farba a oceňujem prístup, že si to dal takto pekne dokopy. O to viac ma udivuje, že si nešiel skôr origo cestou, či už s M-paketom alebo bez. Aj pri následnom predaji by to ľudia ocenili viac, takto za to auto nikdy nedostaneš také peniaze ako keby to malo origo vzhlad, + M-paket je tiež cenený a pridá na aute. Tento "tuning" akurát uberie.. a tie svetlá fakt nie, strašne nemám rád tento typ svetiel, či už v predu alebo vzadu.. fakt sorry.. ale tak, pokiaľ sa páči Tebe tak why not, hlavne že si spokojnýto vieš, my sme tu väčšina názoru, že najkrajšie je origo